Κυρίαρχη θέση αποκτούν τα διακοσμητικά!

736

Όλοι μας λίγο πολύ, έχουμε αγοράσει κατά καιρούς διάφορα διακοσμητικά χώρου στα οποία άλλοτε έχουμε δώσει μικρές περιουσίες και άλλοτε όχι.

Παρ’ όλα αυτά όταν προσπαθήσατε να τα ενσωματώσετε στους χώρους του σπιτιού σας, φάνταζαν λιγότερο ενδιαφέρον από ότι έδειχναν στη βιτρίνα του καταστήματος.

Σας έχουμε ένα μικρό οδηγό στυλ που μπορείτε να τον ακολουθήσετε με εύκολους τρόπους.

Αρχικά πιστεύουμε στις αντιθέσεις:

Kitchen-Cabinet-Liner-Ideas

Γιατί, μέσα από αυτές αναδεικνύονται καλύτερα τα αντικείμενα. Για παράδειγμα,έχετε αγοράσει ένα λευκό σερβίτσιο το οποίο από μόνο του δεν είναι φανταχτερό .

Αλλά, για να αποκτήσει περίοπτη θέση στο χώρο συνδυάστε το σε ένα χρωματικό φόντο που θα το κάνει να ξεχωρίζει δηλαδή,τοποθετήστε τη συλλογή με τις πορσελάνες σε ανοιχτά ντουλάπια, βαμμένα σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις του μπλε, πράσινου, ή του γκρι. Για περισσότερους διακοσμητικούς πόντους ανάμεσα στα κενά της σύνθεσης τοποθετήστε λουλούδια.

Βιβλία με άλλη οπτική :

books

Όσα βιβλία δε χωράνε στη βιβλιοθήκη σας ή δεν τα χρειάζεστε πια, μπορείτε να τα αναδείξετε χρησιμοποιώντας τα σαν πρωτότυπες ραφιέρες.

Αυτός ο τρόπος αποτελεί την πιο μοδάτη στιλιστική πρόταση. Τα βήματα είναι απλά, αγοράστε μεταλλικές γωνίες στήριξης, αποφασίστε που θέλετε να τις τοποθετήσετε και ανάμεσα στα στηρίγματα τοποθετήστε το βιβλίο.

Για καλύτερο αποτέλεσμα και για να ακολουθήσουμε τους κανόνες τις διακόσμησης, πιστεύουμε στους μονούς αριθμούς οι οποίοι, μας δίνουν ένα καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα όπως είναι το 3, το 5, το 7 και το 9.

Coffe table:

coffee table 1

Αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο στο σαλόνι σας. Όμως, για να γίνει πιο ενδιαφέρον δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε μεγάλους δίσκους που είτε θα τους αγοράσετε είτε θα τους αναμοχλεύσετε από την γιαγιά σας!

Όσο και αν σας ξενίζει τα παλιά αντικείμενα έχουν επανέλθει στη σύγχρονη διακόσμηση με διαφορετική χρηστικότητα προσδίδοντας ένα πολύ μοδάτο και σύγχρονο συνάμα αποτέλεσμα.

Στους δίσκους μπορείτε να τοποθετήσετε κεριά σε διαφορετικά μεγέθη. Ακόμα, για να ολοκληρώσετε την σύνθεση τοποθετήστε βιβλία κάτω από ένα διαφανές βάζο το οποίο θα έχετε γεμίσει με λουλούδια, νερό ή βότσαλα.

coffee table 2coffee table 3

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ