Διώξε τις ρυτίδες γυμνάζοντας το πρόσωπο

674

Άρχισαν να βγαίνουν οι πρώτες σου ρυτίδες; Αντιμετώπισέ τες γρήγορα και εύκολα με γυμναστική προσώπου. Σίγουρα δεν θα ήξερες μέχρι τώρα ότι εκτός από το σώμα μπορείς να γυμνάσεις και το πρόσωπό σου. Διάβασε παρακάτω εύκολες ασκήσεις  για να ξεκινήσεις.

Ασκήσεις για μέτωπο

Ο καλύτερος τρόπος για να δουλέψεις καλύτερα το μέτωπό σου είναι να τοποθετήσεις τους δείκτες των δαχτύλων ακριβώς επάνω στα μάτια. Στη συνέχεια προσπάθησε ν’ ανασηκώσεις τα φρύδια σου. Ενώ τ’ ανασηκώνεις τράβηξε το δέρμα προς τα κάτω. Επανέλαβε αυτή την άσκηση καθημερινά τουλάχιστον δέκα φορές την ημέρα για να διατηρήσεις το μέτωπό σου λείο χωρίς ρυτίδες.

Ασκήσεις για χείλη και χαλαρωμένα μάγουλα

Κλείνοντας τα χείλη σου, σπρώξε τα προς τα εμπρός σαν να θέλεις να φιλήσετε κάποιον. Χαλάρωσε και επανέλαβε την παραπάνω κίνηση, πιέζοντας αυτήν τη φορά τα χείλη με δύο δάχτυλα. Φούσκωσε τα χείλη κλείνοντας αέρα μέσα στο στόμα.

Επιπρόσθετη άσκηση για χείλη

Με την άσκηση αυτή θα βελτιώσεις το περίγραμμα των χειλιών σου, κάνοντας τα πιο νεανικά. Με ένταση και δύναμη πρόφερε το γράμμα «Ο».

Επιπρόσθετη άσκηση για τα μάγουλα

Παίρνοντας μια βαθιά εισπνοή, φούσκωσε τα μάγουλά σου και κράτησε τον αέρα όσο αντέχεις. Μια παραλλαγή της ίδιας άσκησης είναι να μεταφέρεις τον αέρα αριστερά και δεξιά. Δεύτερη άσκηση είναι να κάνεις ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή να ρουφήξεις τα μάγουλά σου.

Tip: Κάθε πρωί να πλένεις το πρόσωπό σου με κρύο νερό, να φουσκώνεις τα μάγουλα σου με αέρα και να ξαναρίχνεις κρύο νερό πάνω τους για ένα λεπτό. Με αυτό τον τρόπο θα γυμνάζεις τους μυς των ζυγωματικών σου και θα κάνεις το πρόσωπό σου πιο σφριγηλό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ