3 είδη σεξ που πρέπει να δοκιμάσεις

676

Υπάρχουν 3 είδη σεξ που αν δεν έχεις ήδη δοκιμάσει, πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε. Διάβασε παρακάτω ποια είναι αυτά τα είδη και οργάνωσέ το να γίνουν σύντομα.

Το σεξ της συμφιλίωσης

Λένε πως δεν πρέπει να πηγαίνουμε στο κρεβάτι θυμωμένοι. Ε ναι λοιπόν, το σεξ είναι ένας τρόπος για να πέσεις στο κρεβάτι πολύ χαρούμενη, ακόμη και μετά από έναν ερωτικό καβγά. Το σεξ της συμφιλίωσης «δουλεύει» πολύ καλά γιατί μετά από ένα καβγαδάκι αισθανόμαστε εκτεθειμένοι και ευάλωτοι. Με τη σεξουαλική επαφή, κατά κάποιον τρόπο αποκαθίσταται η συναισθηματική εγγύτητα που νιώθουμε με το ταίρι σου, η οποία κλονίζεται όταν τσακωνόσαστε. Το σεξ «διορθώνει» αυτή την απόσταση.

Το σεξ της παρηγοριάς

Αν αισθάνεσαι θλίψη και μοναξιά το σεξ μπορεί να γίνει το τέλειο αντίδοτο. Γιατί; Επειδή η σεξουαλική επαφή με το ταίρι σου έχει να κάνει με ζεστασιά, αγάπη και εγγύτητα, με λίγα λόγια ότι χρειάζεται για να ξεπεράσεις την κακή διάθεση. Γιατί να κάθεσαι να κλαίς; Επικεντρώσου στα θετικά της ζωής. Κάνε Σεξ.

Το σεξ των διακοπών 

Το σεξ των διακοπών είναι ζωτικό κομμάτι της σεξουαλικής μας ζωής. Στις διακοπές είμαστε πιο ξέγνοιαστοι, ξεκούραστοι και καλοδιάθετοι: τα κατάλληλα συστατικά για να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα: σεξ στην παραλία ή φλερτ στο εστιατόριο, χωρίς το φόβο ότι θα σε δει κάποιος γνωστός. Πολλές φορές η αλλαγή σκηνικού μπορεί να βελτιώσει δραστικά τη σεξουαλική μας ζωή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ