Σπιτικό φυστικοβούτυρο… σε λίγα λεπτά!

515

Υλικά

  • 1/2 κιλό φιστίκια (peanuts)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
  • 1 1/2 κουταλιές της σούπας φυστικέλαιο

Εκτέλεση

  • Τοποθετήστε το φιστίκια, το αλάτι και το μέλι στον κάδο του μίξερ
  • Χτυπήστε τα για 1 λεπτό
  • Μαζέψτε τα υπολείμματα από τα τοιχώματα
  • Συνεχίσει το χτύπημα ενώ σιγά – σιγά προσθέστε το λάδι, έως ότου το μείγμα είναι λείο
  • Τοποθετήστε το φυστικοβούτυρο σε ένα αεροστεγές δοχείο
  • Το φυλάσσεται στο ψυγείο για μέχρι 2 μήνες

tip: Για έξτρα γεύση μπορείτε να καβουρδίσετε τα φιστίκια πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ