Ξεβάψου στο λεπτό με 3 φυσικούς εναλλακτικούς τρόπους

746

Είναι συχνό φαινόμενο να πηγαίνουμε κάπου, όπως εκδρομή στο εξοχικό και να ξεχνάμε τα προϊόντα ντεμακιγιάζ. Φυσικά, καθώς δεν είναι λύση να μείνουμε βαμμένες, μπορούμε να βρούμε συστατικά στην κουζίνα μας με τα οποία μπορούμε να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ.

1. Ελαιόλαδο

Προϊόν ντεμακιγιάζ με βάση το ελαιόλαδο στο οποίο, αν υπάρχει tea tree oil και αμυγδαλέλαιο μπορούμε να προσθέσουμε λίγες σταγόνες και να ανακατέψουμε καλά. Αυτά τα συστατικά θα διατηρήσουν την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη ενώ θα καταπολεμήσουν και τους μαύρους κύκλους!

Απλώνουμε το μείγμα στο πρόσωπό μας κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις ενώ επιμένουμε στις περιοχές που υπάρχει περισσότερο μακιγιάζ. Στη συνέχεια , σκουπίζουμε το πρόσωπό με λίγο βαμβάκι μέχρι να απομακρυνθεί τελείως το λάδι.

2. Έλαιο καρύδας

Το έλαιο καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο όπως το ελαιόλαδο. Απλά το εφαρμόζουμε σε όλο το πρόσωπό μας και το αφήνουμε να δράσει για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια, σκουπίζουμε με λίγο βαμβάκι. Το μακιγιάζ θα αφαιρεθεί εύκολα και γρήγορα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

3. Γάλα και Αμυγδαλέλαιο

Μετά από μια δύσκολη ή κουραστική μέρα, το γάλα θα αναζωογονήσει και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα το αμυγδαλέλαιο θα την απολεπίσει ήπια . Προσθέτοντας μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο σε μια κουταλιά γάλα και εμποτίζοντας μερικά pads σε αυτό το μείγμα το εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας. Έπειτα από μερικά λεπτά αφαιρούμε το μείγμα εντελώς.

Προσέχουμε όμως και στις τρεις περιπτώσεις να έχουμε κλειστά τα μάτια όταν απλώνουμε το μείγμα και κυρίως με ήπιες κινήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ