Σφάλματα στη εμφάνισή σου που διώχνουν τους άντρες

619

Οι γυναίκες, θέλοντας να εντυπωσιάσουν το ανδρικό φύλο, κάνουν λάθη με την εμφάνισή τους που φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Διάβασε παρακάτω τα λάθη-υπερβολές ομορφιάς που πρέπει να αποφεύγεις.

1. Υπερβολικό άρωμα

Μια σταγόνα πίσω από κάθε λοβό του αυτιού και στους καρπούς των χεριών είναι αρκετό για να τον προκαλέσεις κι εκείνος να μην… γυρίσει από την άλλη.

2. Δραματικές (ψεύτικες) βλεφαρίδες

Μπορεί να έχουν επιστρέψει στη μόδα οι ψεύτικες βλεφαρίδες για δραματικό look σαν αυτό της Τουίγκυ, όμως οι άντρες σχεδόν τρομάζουν στη θέα τους κι είναι εύκολο να το καταλάβεις αφού δεν έχει καμία φυσικότητα.

3. Βερνίκια μαύρα, κίτρινα και φλούο

Μπορεί να είναι στη μόδα αλλά οι άντρες, τα σιχαίνονται αυτά τα χρώματα, όσο κι αν εσένα σου αρέσουν.

4. Σκουρόχρωμο μέικ απ που γυαλίζει

Αν δεν έχεις βρει την σωστή, ακριβή απόχρωση μέικ απ, καλύτερα να μην βάλεις καθόλου, γιατί επιλέγοντας μια πιο σκούρα (αυτό είναι το χειρότερο) θα φαίνεται σα να φοράς μάσκα. Αν μάλιστα ξεχάσεις και την πούδρα και το πρόσωπό σου γυαλίζει, τότε μην αναρωτηθείς γιατί δεν σε ξαναπήρε τηλέφωνο…

4. Αφυδατωμένο δέρμα σε χέρια και γάμπες

Είναι εύκολο να μην αφήνεις το δέρμα σου να αφυδατώνεται… Μια καλή ενυδατική κρέμα ή λάδι αμέσως μετά το ντους σε χέρια και πόδια και το θέμα…λύθηκε!

5. Υπερβολική λακ σε μπούκλες (που δεν κουνιούνται)

Αν είναι η ημέρα του γάμου σου, τότε συγχωρείστε. Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως το να εμφανιστείς με μπούκλες που έχουν “κοκαλώσει” εξαιτίας της ποσότητας της λακ, είναι τουλάχιστον αστείο. Άφησε δε την έκπληξη του συντρόφου σου αν προσπαθήσει να σε χαϊδέψει … στα μαλλιά.

6. Μαύρο smokey eyes για πρωί ή απόγευμα

Είναι ωραίο και μυστηριώδες αλλά μόνο για το βράδυ και μάλιστα για πολύ αργά και για εξαιρετικές περιπτώσεις! Αν εμφανιστείς με μαύρο smokey eyes το απόγευμα για καφέ, θα είναι λάθος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ