Αδυνάτισμα: Συμβουλές για να νιώθεις άνετα το καλοκαίρι

539

Ο Μάιος μπήκε και η ζέστη άρχισε να γίνεται ανυπόφορη.Το καλοκαίρι έφτασε και πρέπει να χάσεις τα περιττά κιλά του χειμώνα.Τι θα κάνεις γι αυτό;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
1. Μικρά και συχνά γεύματα! Ο σκοπός των μικρών συχνών γευμάτων είναι να ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό σου, να κάνει ευκολότερα καύσεις και εσύ να αδυνατίζεις. Επίσης τα συχνά γεύματα ανά 3 ώρες, θα σε κρατάνε πλήρη και δεν θα έχεις λιγούρες για ατασθαλίες. Μη χάνεις, λοιπόν, κανένα γεύμα!

2. Διατήρησε σταθερές, όσο μπορείς, τις ώρες των γευμάτων! Θα ρυθμιστεί πιο γρήγορα το μεταβολικό σου ρολόι. Είναι σημαντικό να κρατάς μια συνέπεια στα γεύματα σου ακόμα κι όταν δεν κάνεις δίαιτα. Γιατί έτσι το σώμα σου δεν ζητά τροφές που μπορεί να δράσουν αρνητικά στο βάρος σου σε επικίνδυνες ώρες, όπως είναι το βράδυ!

3. Κατανάλωσε επαρκείς ποσότητες νερού και ροφημάτων, ακόμη κι αν δεν διψάς. Αποτρέπεται η κατακράτηση υγρών, δε φουσκώνεις και δεν βασανίζεσαι από λιγούρες και πείνα!

4. Χρησιμοποίησε κατά βάση προϊόντα ολικής άλεσης (ψωμί, κορν φλέικς, μπάρες, παξιμαδάκια, ρύζι καστανό). Οι τροφές ολικής αλέσεως έχουν φυτικές ίνες που προκαλούν κορεσμό και μειώνουν την απορρόφηση λίπους χωρίς να φουσκώνουν.

5. Το βραδινό σου γεύμα, καλό είναι να το έχεις καταναλώσει 2-3 ώρες πριν κοιμηθείς.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ