Γρήγορα tips μακιγιάζ για πρωινούς τύπους

578

Έχεις κοιμηθεί αργά την προηγούμενη μέρα, είτε γιατί διασκέδαζες, είτε γιατί δούλευες μέχρι αργά και το ξυπνητήρι σου σε πρόδωσε για άλλη μία φόρα.Και τώρα σου απομένουν μόνο 5 λεπτά για να ετοιμαστείς.Τι κάνεις;

1. ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΟΥ

Αν έχεις οργανώσει σωστά τα καλλυντικά, τα πινέλα και τα μολύβια σου, όταν βιάζεσε θα είναι πολύ εύκολο να τα βρείς. Δεν χρειάζεται να έχεις ένα τεράστιο νεσεσέρ όπου μέσα θα βρίσκονται όλων των χρωμάτων οι σκιές και τα κραγιόν, αφού προφανώς το πρωί δεν θα φορέσεις μωβ σκιά με γκλίτερ! Αν δεν έχεις χώρο να τοποθετήσεις σε διαφορετικά κουτιά τα μολύβια, τις σκιές και τα κραγιόν, δημιούργησε ένα μικρό νεσεσέρ με τα απαραίτητα του πρωινού σου μακιγιάζ και τίποτε άλλο περιττό. Δεν φαντάζεσαι πόσο χρόνο θα κερδίσετε…

2. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΣΟΥ

Επειδή από τη στιγμή που θα βάλεις την ενυδατική σου κρέμα πρέπει να περάσουν λίγα λεπτά μέχρι να κάνεις το μακιγιάζ σου, μια καλή λύση είναι να την έχεις στο κομοδίνο σου, οπότε μόλις ανοίξεις τα μάτια σου να την απλώσεις στο πρόσωπό σου… Θέλεις επιπλέον ενυδάτωση; Ένα ποτήρι νερό (αν γίνεται χλιαρό) με λεμόνι, θα δώσει στο δέρμα σου, τη λάμψη που χρειάζεται!

3. ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΝ ΘΑ ΒΑΨΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΕΝΤΟΝΑ Ή ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Όταν βιάζεσαι, μια καλή και γρήγορη λύση για πρωινό μακιγιάζ είναι ένα κόκκινο κραγιόν, λίγη μάσκαρα και έτοιμη. Απλώς θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική για να μην βγείς έξω από το περίγραμμα. Αν το χέρι σου δεν είναι τόσο σταθερό το πρωί, τότε επέλεξε μια φυσική απόχρωση κραγιόν, ώστε να το απλώσεις και με… “κλειστά μάτια” και αφιέρωσε δυο λεπτά στο μακιγιάζ των ματιών σου!

4. ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΟΛΥΒΙ Ή EYE LINER

Αν δεν έχεις το χρόνο για να βάψεις τα μάτια σου, τότε γύρισε καλά τις βλεφαρίδες σου με το ειδικό εργαλείο και πέρασε δυο στρώσεις μάσκαρα. Το βλέμμα σου θα “ανοίξει” και θα “φωτιστεί”.

5. ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΖ

Μια σκιά σε γήινα χρώματα και ένα ρουζ στο χρώμα του ροδάκινου, είναι αρκετά για το πρωινό σου μακιγιάζ. Μάλιστα μια τέτοια σκιά στα μάτια (και όχι σκούρα) απλώνεται στα γρήγορα ακόμη και με το δάχτυλό σου. Απέφυγε τις καφέ σκιές, ειδικά αν δεν κοιμήθηκες καλά, καθώς δείχνει το πρόσωπο κουρασμένο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ