Η πραγματική γυναίκα στα μάτια των ανδρών

1853

Προσπάθησα να συγκεντρώσω απόψεις των ανδρών για να καταλάβω τι τους έλκει τελικά ανεξαρτήτως μόδας και των προδιαγραφών της στις γυναίκες.

Η πραγματική γυναίκα πρωτίστως πρέπει να έχει θηλυκότητα.

Αρκετά μαλακή. Αρκετά ευέλικτη και λιγότερο σφιγμένη γιατί αυτό που πρέπει να αναγνωρίσουμε στο γυναικείο φύλλο είναι ότι είναι περισσότερο ευέλικτο από τη φύση σε σχέση με το αρσενικό.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της ευελιξίας είναι ότι συχνά στους περιόδους κρίσης όταν οι άνδρες χάνουν κάποια καλή θέση εργασίας μπλοκάρουν και δυσκολεύονται να ξεκινήσουν από την αρχή ενώ οι γυναίκες είναι αυτές που δεν φοβούνται να πάνε στις σχολές, να μάθουν νέα τέχνη ή επάγγελμα. Το 70% του κοινού που επισκέπτεται τα θέατρα, τις εκθέσεις και τις παρουσιάσεις αποτελείται από γυναίκες. Ουσιαστικά οι γυναίκες θέλουν να μορφώνονται συνεχώς ανεξαρτήτως ηλικίας σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τους άνδρες. Οι άνδρες το αναγνωρίζουν αυτό και το θαυμάζουν.

Οι φωνές, οι καυγάδες, οι υστερίες δεν είναι από τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής γυναίκας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι “κακομαθημένη”, να έχει άποψη και να κάνει αυτό που θέλει πάση θυσία. Και δεν είναι νέο γιατί οι άνδρες συχνά προτιμούν αυτές τις “κακομαθημένες” με δύσκολο χαρακτήρα γυναίκες. Η ψυχολογία δίνει την εξήγηση. Πολλοί άνδρες δεν είχαν μια ήρεμη και τρυφερή μαμά, αλλά μια μαμά αυστηρή και απόλυτη. Συνεπώς, υποσυνείδητα αυτά τα χαρακτηριστικά τους έλκουν.

Εδώ για να μην μπερδευτείτε με 2 αντίθετες απόψεις μεταξύ της τρυφερής και τις δυναμικής “κακομαθημένης” είναι σημαντικό να διαχωρίσουμε τους άνδρες στους ισχυρούς και μη. Ο μη ισχυρός άνδρας είναι αυτός που θεωρεί την πραγματική γυναίκα τρυφερή και ευέλικτη καθώς έχει τις δικές του ανασφάλειες και δεν αντέχει τον ανταγωνισμό. Ούτε πρόκειται να πλησιάσει μια δυνατή και ισχυρή γυναίκα. Σε αντίθεση μ’ έναν ισχυρό άνδρα τον οποίο έλκουν πιο δυναμικές γυναίκες αλλά και ταυτόχρονα θηλυκές. Συνεπώς, ένας δυνατός και με αυτοπεποίθηση άνδρας θέλει μια γυναίκα με παρόμοια ενέργεια, προσωπικότητα και γνώσεις που εξιτάρουν το μυαλό του. Χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον σε μια γυναίκα η οποία δεν πολύ μιλάει, δεν ξέρει τι θέλει και καταπιέζει πολλά μέσα στον εαυτό της. Με λίγα λόγια, δεν έχουν χρόνο και υπομονή συνεχώς να μαντεύουν τι θα μπορούσε να της αρέσει και τι θα ήθελε να κάνουν. Εδώ δεν πιάνουμε τις περιπτώσεις των ισχυρών ανδρών που επιλέγουν μια απλά εμφανίσιμη γυναίκα την οποία τη συντηρούν καθώς εδώ είναι μια επιλογή παρτενέρ και όχι συντρόφου.

Όσον αφορά την εμφάνιση πρέπει να ενημερώσουμε τις κυρίες ότι, ναι, οι άνδρες το πρώτο πράγμα που αξιολογούν σε όλες τις περιπτώσεις και όλες τις ηλικίες είναι η εμφάνιση. Η εμφάνιση είναι η πρώτη ένδειξη που θα ξυπνήσει την προσοχή ενός άνδρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η εμφάνιση μιας πραγματικής γυναίκας πρέπει να έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Όλοι βρίσκουν το ταίρι τους και έχουν διαφορικά γούστα. Έχοντας συγκεντρώσει πολλές απόψεις των ανδρών περί εμφάνισης, συνοψίζοντας, θα ήθελα να πω ότι ο όρος «περιποιημένη» ήταν πανταχού παρόν. Το χρώμα των μαλλιών παίζει δευτερεύοντα ρόλο καθώς “τα απαλά μαλλιά που μυρίζουν ωραία” παίρνουν την πρώτη θέση. Τα σαρκώδη χείλη επίσης εάν το χαμόγελό της θέλει φροντίδα. Ακόμα και οι τρομακτική κυτταρίτιδα μοιάζει αδύναμη μπροστά σε δέρμα απαλό και καθαρό.

Οι άνδρες, ακόμα και οι πιο απασχολημένοι και ισχυροί, ξεχνιούνται όταν περιγράφουν τις γυναίκες που τους έλκουν. Είναι σαν να περιγράφουν λουλούδια που θέλουν να κρατήσουν, να μυρίσουν και να απολαύσουν. Υπάρχουν λουλούδια πολλών ειδών αλλά κανένα ίδιο με το άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πραγματική γυναίκα είναι αυτή που ανθίζει η ίδια για τον εαυτό της και οι άνδρες απλά την ακολουθούν εξαιτίας της μυρωδιάς της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ