Μάθε να διαλέγεις outfits και να κρατάς τακτοποιημένη τη ντουλάπα σου

772

Για να διατηρήσεις την ντουλάπα σου καθαρή και τακτοποιημένη είναι εξαιρετικά δύσκολο και δεν είναι για όλους

Αν είσαι μία από εκείνες  τις γυναίκες που συνεχώς λένε ότι δεν έχουν τίποτα να φορέσουν και ταυτόχρονα η ντουλάπα σου είναι γεμάτη από ρούχα, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα. Ο λόγος που «δεν έχεις τίποτα να φορέσεις” είναι ότι ντουλάπα σου είναι πολύ βρώμικη και δεν βλέπεις όλα τα ρούχα σου.

Εδώ είναι μερικά απλά βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να κάνεις τη ντουλάπα σου καθαρότερη και πιο νοικοκυρεμένη:

1. Επέλεξε τα αγαπημένα σου  8 κομμάτια. Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τα αγαπημένα σου ρούχα και να τα τακτοποιήσεις πρώτα. Αυτά είναι τα κομμάτια που φαίνονται τέλεια πάνω σου και τα φοράς συχνά.

2. Βάλε τα ρούχα σου στο έδαφος. Ή στο κρεβάτι σου, δεν έχει σημασία. Η ιδέα είναι να τα πάρεις έξω από την ντουλάπα σου και να δεις τι έχεις, τι θέλεις να κρατήσεις και τι να πετάξεις. Με αυτό τον τρόπο μπορείς επίσης να συντονίσει τα χρώματα των  ρούχων σου, κάτι το οποίο θα καταστήσει ευκολότερο για εσένα να ντύνεσαι τα πρωινά και να κρατήσεις ντουλάπα σου πολύ τακτοποιημένη.

3. Τα μοντέλα. Τακτοποίησε τα ρούχα σου ανάλογα με τον τύπο και το μοντέλο. Κράτησε τα skinny jeans σε ένα μέρος και τα σορτς – σε ένα άλλο. Αυτό θα καταστήσει πολύ πιο εύκολο να διατηρούνται καθαρά και να μπορείς να επιλέξεις πιο εύκολα τι θα βάλεις. Απλά να τα οργανώσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου – αν δεν φοράς φούστες ας πούμε, να τις τοποθετήσεις κάπου ψηλά ή στο κάτω μέρος του ραφιού και να κρατήσεις αυτά που φοράς πιο συχνά στο μπροστινό μέρος.

4. Λίστα. Κάνε μια λίστα με το τι πρέπει να αγοράσεις για να ολοκληρωθεί η ντουλάπα σου. Πρόσθεσε ένα λευκό πουκάμισο, ένα σακάκι, ένα μικρό μαύρο φόρεμα και επίσημα παπούτσια στην ντουλάπα. Είναι καλύτερο να κάνεις μια λίστα, όταν πρόκειται για ψώνια, διότι πολλές φορές έχουμε αγοράσει ρούχα που δεν θέλουμε, επειδή είναι της μόδας τώρα. Όταν χρησιμοποιείς λίστες στα ψώνια βοηθάς στο να παραμένει η ντουλάπα σου καθαρή και να μην την κάνεις ακόμα πιο ακατάστατη

5. Ζευγάρωσε τα ρούχα σου. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική συμβουλή για όσες έχουν την τάση να κοιμούνται πιο αργά. Αντιστοίχισε κάποια ρούχα και τα βάλε τα σε κρεμάστρες, ώστε όταν είσαι αργοπορημένη να μπορείς να αρπάξεις ένα outfit από τις κρεμάστρες έξω από την πόρτα. Αυτό θα σου εξοικονομήσει χώρο, το χρόνο και μπορείς να βλέπεις πόσα από τα ρούχα σου πάνε μαζί, τι κομμάτια θα πρέπει να αγοράσεις και ποια να χαρίσεις γιατί δεν πάνε  με τίποτα.

6. Επέλεξε το σωστή τσάντα. Με τη σωστή τσάντα μπορείς εύκολα να εκτινάξεις πολλά outfits και να κάνεις διαφορετικούς συνδυασμούς για διάφορες περιπτώσεις. Χρειάζεσαι λοιπόν τριών ειδών τσάντες: μία επίσημη, μια casual, και μία που είναι κατάλληλη για νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Με τσάντες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη που μπορείς να κάνεις κάθε outfit μοναδικό.

7. Αξεσουάρ. Περιττό να πούμε ότι, αξεσουάρ είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας! Όπως και με τις τσάντες, ένα αξεσουάρ μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το σύνολο σου και να δώσει στυλ ακόμα και σε ένα απλό λευκό πουκάμισο. Αγόρασε μερικά statement κολιέ σε διάφορα χρώματα και συνδύασε τα με τα σύνολά σου!

 8. Λήψη φωτογραφιών. Αυτός είναι ένα πολύ κομψός τρόπος για να κρατήσεις τα ρούχα σου οργανωμένα. Πάρε φωτογραφίες από διαφορετικά outfit που έχεις συνδυάσει και αποθήκευσέ τα στον υπολογιστή σου ή μπορείς να κολλήσεις τις φωτογραφίες στην ντουλάπα σου. Με αυτό τον τρόπο θα ξέρεις ακριβώς τι να διαλέξεις κάθε πρωί που σκέφτεσαι τι να φορέσεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ