Έχεις δοκιμάσει να την απογειώσεις με τα χέρια σου;

285

Έχεις δοκιμάσει να την απογειώσεις με τα χέρια σου; Λένε συχνά ότι οι γυναίκες κοιτάνε τους άντρες στα χέρια για να δουν αν φορούν βέρα ή αν είναι εργένηδες

Ή έτσι τουλάχιστον νομίζουν οι άντρες!

Τα χέρια ψηλά όποιος πιστεύει ότι είναι φοβερός εραστής. Πρόλαβες και τα σήκωσες, ε; Δε θέλω να σε αποθαρρύνω, αλλά έχεις καταφέρει ποτέ να κάνεις μια γυναίκα να τελειώσει χωρίς καν να βγάλεις το παντελόνι σου; Ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά δεν είναι.

Οι γυναίκες λατρεύουν τα χέρια σου. Συνήθως είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν πάνω σου. Τα θέλουν πάνω τους, μέσα τους, σε κάθε σημείο, με κάθε ένταση. Μην την αφήσεις να τα απομακρύνει.

Τη φιλάς παθιασμένα, αλλά εκείνη δεν φαίνεται να το απολαμβάνει.
Τι σκέφτεται: Μία απ’ τα ίδια. Κρίμα.

Έχεις δοκιμάσει να την απογειώσεις με τα χέρια σου; Κάντο τώρα

Το πού βάζεις τα χέρια σου την ώρα που τη φιλάς μπορεί να καταστρέψει ένα φιλί ή να το απογειώσει. Είναι ο ευκολότερος τρόπος να προκαλέσεις ανατριχίλα, μούδιασμα και πολλή υγρασία.

Το θέμα δεν είναι μόνο να ξέρεις να χρησιμοποιείς τα χείλη και τη γλώσσα σου, πρέπει να ξέρεις και τι να κάνεις τα χέρια σου. Παίξε τον μικρό εξερευνητή στο επάνω μέρος του κορμιού της και θα την κάνεις να γλείφει τα δάχτυλά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ