Τι κάνει το 59% των γυναικών κατά τη διάρκεια της… πράξης;

162

Τι κάνει το 59% των γυναικών κατά τη διάρκεια της… πράξης; Τα ευρήματα της έρευνας θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα (ίσως)

Έρευνα σε 1000 άντρες και γυναίκες, η οποία διεξήχθη στις ΗΠΑ, αποκάλυψε μια «αμαρτωλή» απόλαυση των γυναικών κατά τη διάρκεια του σ3ξ. Πρόκειται μάλιστα για μια συνήθεια, την οποία παλαιότερα είχαμε συνδυάσει με το αρσενικό φύλο!

Η έρευνα λοιπόν έδειξε ότι στο 59% των γυναικών αρέσει να βλέπει πορνό κατά τη διάρκεια του σ3ξ και μάλιστα να… αντιγράφει όσα βλέπει!

Για την ακρίβεια, όσο οι ηλικίες μικραίνουν, τόσο μεγαλύτερο γίνεται το ποσοστό!

Είναι πλέον ξεκάθαρο λοιπόν ότι και οι γυναίκες έχουν τις φαντασιώσεις τους κατά τη διάρκεια του σ3ξ! Βλέποντας μια πορνογραφική ταινία, κατά τη διάρκεια του σ3ξ όχι μόνο παίρνουν ιδέες, αλλά διεγείρονται και εγκεφαλικά.

Αν λοιπόν, έχεις στερέψει από ιδέες στην κρεβατοκάμαρα ή νιώθεις ότι το πάθος έχει αρχίσει να σβήνει, βάλε μια ταινία να παίζει στο background και άσ’ τη να κάνει τα μαγικά της!

Τι κάνει το 59% των γυναικών κατά τη διάρκεια της… πράξης;

Αυτές είναι οι πιο συχνές φαντασιώσεις των γυναικών στο κρεβάτι

Οι φαντασιώσεις είναι καθαρά υποκειμενικές.

Κι όμως υπάρχουν κάποιες, στις οποίες κάθε γυναίκα «υποκύπτει» ακόμα κι αν ντρέπεται να το παραδεχτεί.

Παρακάτω θα βρεις τις κορυφαίες:

Υπόθεση κυριαρχίας:
Αυτή η φαντασίωση έχει δύο όψεις. Από τη μία έχουμε τις γυναίκες που λατρεύουν όταν ο άνδρας παίρνει τα ηνία και είναι ο κυρίαρχος του σεξουαλικού παιχνιδιού.

Όσο θέλουν ο σύντροφός τους να είναι γλυκός και τρυφερός μαζί τους, τόσο θέλουν όταν βρεθούν μόνοι στην κρεβατοκάμαρα να δείξει την ισχύ του και να γίνει «άγριος».

Από την άλλη, έχουμε τις γυναίκες που αγαπούν να έχουν τον έλεγχο με το σύντροφό τους να τις παρακαλά για έλεος στην κρεβατοκάμαρα και εκείνες να το παίζουν αδιάφορες.

Θα βρεις το δάσκαλό σου:
Όχι δεν αναφερόμαστε στον πόθο που όλες τρέφαμε για τον Μάριο Αθανασίου στην ομώνυμη σειρά, αλλά για τη φαντασίωση πολλών γυναικών να ζήσουν ένα ανάλογο σενάριο με εκείνο της Μαρίζας και του Θάνου στην κρεβατοκάμαρα.

Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;
Καμιά γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στην ιδέα να περάσει μια νύχτα πάθους με ένα μυστηριώδη και σέξι άγνωστο.

Κρύο καιρός για… τρίο:
Όλοι το έχουν φαντασιωθεί, λίγοι το έχουν κάνει. Οι γυναίκες πολύ συχνά φαντάζονται να βρίσκονται στο κρεβάτι με μία γυναίκα και έναν άντρα και με τους δύο να υπακούν στις σεξουαλικές επιθυμίες της.

Με κοινό:
Πολλές είναι οι γυναίκες που ερεθίζονται με την ιδέα να τις βλέπει κάποιος να κάνουν σεξ. Η ηδονοβλεπτική αυτή διάθεση μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία στα ύψη!

Σε περίεργα μέρη:
Όλοι κάποια στιγμή έχουμε φανταστεί να κάνουμε σεξ σε κάποιο δημόσιο χώρο, είτε αυτός λέγεται παραλία, είτε στο ασανσέρ ή το πάρκινγκ. Η αίσθηση ότι μπορεί κάποιος να σε πιάσει στα πράσα μπορεί να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ