Αντέχεις στην ιδέα να κάνεις πράξη τις φαντασιώσεις της;

237

Αντέχεις στην ιδέα να κάνεις πράξη τις φαντασιώσεις της; Το θέμα είναι να υπάρχει η ωριμότητα και ποιότητα στη σχέση ώστε ακόμα και στη φαντασία να μείνει να μη χαλάσει και δηλητηριαστεί το μεταξύ σας

Φαντασιώσεις

Είσαι σίγουρος πως η σύντροφός σου τα σκέφτεται και δεν στο λέει;

Κάποιες ντρέπονται να τις αποκαλύψουν γιατί προτιμούν να συντηρούν την εικόνα της γλυκιάς και αθώας (μην τις πιστεύεις). Μερικές περιμένουν εσένα να κάνεις την αρχή για να πουν δειλά δειλά τα δικά τους ερωτικά απωθημένα.

Όπως και να έχει κάθε γυναίκα σε αυτόν τον πλανήτη διατηρεί τις δικές της σεξουαλικές φαντασιώσεις και περιμένει τον κατάλληλο σύντροφο να τις κάνει πράξη.

Αυτός ο κάποιος πρέπει να την κάνει να νιώθει ασφάλεια, οικειότητα, εμπιστοσύνη, ερωτική χημεία και συναίσθημα! Ναι, συναίσθημα γιατί αυτό την κάνει πιο ανοιχτή στους πειραματισμούς…

Θες λοιπόν να μάθεις τις πιο συχνές φαντασιώσεις που περνούν από το (αθώο) γυναικείο μυαλό;

Αντέχεις στην ιδέα να κάνεις πράξη τις φαντασιώσεις της;

Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο!

Το σεξ με περισσότερους από ένα παρτενέρ ήταν πάντα στο top των γυναικείων φαντασιώσεων. Η ιδέα του να είναι γυμνή μπροστά σε άλλα άτομα τα οποία και αυτά αποκαλύπτονται μπροστά της και πως μπορεί να απολαύσει όποιον θέλει ήταν ανέκαθεν για τη γυναίκα μια ερωτική σκέψη.

Σε προειδοποιούμε, όμως, πως αν και αυτή η σκέψη περνά από κάθε γυναίκα δε σημαίνει πως πρέπει να της το προτείνεις ή χειρότερα να της το κάνεις έκπληξη.

Η φαντασίωση μερικές φορές μένει φαντασίωση.

Σεξ με έναν γοητευτικό άγνωστο

Πολλές γυναίκες εκτιμούν την ιδέα να γνωρίσουν κάποιον ένα βράδυ και να κάνουν σεξ μαζί του πριν καν ρωτήσουν το όνομά του. Αυτή η ανωνυμία την απελευθερώνει σε σημείο που δεν σκέφτεται αν ο παρτενέρ της την κριτικάρει. Το καλύτερο μέρος είναι όταν τον αποχαιρετά με την ατάκα… «σε ευχαριστώ, πέρασα υπέροχα».

Να γίνουν ο Christian Grey σου

Και εξηγούμε αμέσως τι εννοούμε. Η σκέψη πως σε αποπλανούν και έχουν τον απόλυτο έλεγχο στην ερωτική συνεύρεση διεγείρει το μυαλό κάθε θηλυκού.

Αυτή η αποπλάνηση περιλαμβάνει:

1. Σου δίνουν διαταγές
2. Σε αναγκάζουν να τις παρακαλάς για αυτό που θες
3. Τους κάνεις ότι ακριβώς θελήσουν γιατί είσαι ο ερωτικός τους σκλάβος.

Με τη βοήθεια του κοινού

Στη σημερινή εποχή που οι ανεξάρτητες, δυναμικές γυναίκες είναι παντού γύρω σου δεν πρέπει να σου κάνει καμία εντύπωση πως όλο και πιο πολλές γυναίκες φαντασιώνονται μια ερωτική συνεύρεση με την παρουσία κοινού.

Πιθανότατα η σκέψη πως το κοινό ενθουσιάζεται με αυτά που κάνει η ίδια στον σύντροφό της της προσφέρει το αίσθημα της ερωτικής επιβεβαίωσης. Της βγαίνει η σταρ που κρύβει μέσα της!

ΥΓ: Σε προειδοποιούμε: Μη σκεφτείς να κάνεις πράξη οποιαδήποτε γυναικεία φαντασίωση αν δεν έχεις πάρει πρώτα την ξεκάθαρη και ρητή συγκατάβασή της! Δε θες να σκεφτείς τι σε περιμένει σε άλλη περίπτωση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ