Η International έκθεση γούνας Καστοριάς μέσω της e-expo.gr στις οθόνες σας

322

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων γουνοποιητικών επιχειρήσεων της Ελλάδας και του εξωτερικού και την προσέλκυση εμπορικών επισκεπτών από όλο τον κόσμο, η KASTORIA INTERNATIONAL FUR FAIR – DIGITAL EDITION 2021 είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαδικά διαδικτυακά γεγονότα του πλανήτη.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά, καθώς η Καστοριά αποτελεί την «πηγή» της γούνας, όντας το μοναδικό παραγωγικό κέντρο του Δυτικού κόσμου.

Έτοιμα ενδύματα κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από γούνα, ανδρικά και γυναικεία , δερμάτινα είδη, αλλά και προϊόντα που συνδυάζουν γούνα, δέρμα και ύφασμα είναι διαθέσιμα στους εμπορικούς επισκέπτες της διαδικτυακής Έκθεσης, καθώς και πολλά αξεσουάρ, όπως τσάντες, καπέλα, κασκόλ, γάντια κ.λ.π.

Η KASTORIA INTERNATIONAL FUR FAIR – DIGITAL EDITION 2021 αποτελεί, άλλωστε, το ιδανικό σημείο για εμπορικές πράξεις, προσφέροντας τεράστια ποικιλία σε όλα τα είδη, με την εγγύηση της ποιότητας των σημαντικότερων βιοτεχνιών του κλάδου. Η μόδα, η καινοτομία και η πολυτέλεια έχουν τον πρώτο λόγο με στόχο να αναδείξουν τις δημιουργίες των γουνοποιών.

Επίσης, στην KASTORIA INTERNATIONAL FUR FAIR – DIGITAL EDITION 2021 διατίθενται γουνοδέρματα και fur plates όλων των ποιοτήτων και νέων χρωματισμών που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά, καθώς και φόδρες για την εσωτερική επένδυση των ενδυμάτων, αλλά και μηχανήματα γουναρικής.

Την KASTORIA INTERNATIONAL FUR FAIR – DIGITAL EDITION 2021 συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», η ΔΕΘ – HELEXPO, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Καστοριάς. Μέγας Χορηγός είναι το Δημοπρατήριο SAGA FURS.

Εγγραφείτε εδώ https://www.furfairkastoria.com/visitors/order-your-pass

25-29 Μαΐου 2021

Ώρες Λειτουργίας : 10:00 – 17:00

Online στην e-expo.gr , τη μεγαλύτερη πλατφόρμα διαδικτυακών εκθέσεων και συνεδρίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ