Γλώσσα φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας

639

Υλικά

  • 4 φιλέτα γλώσσας
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • 4 κ.σ μαργαρίνη ή βούτυρο
  • 2 κ.σ μουστάρδα
  • 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί
  • 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • ξύσμα από 1/2 λεμόνι
  • λίγο αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε πολύ καλά σε δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι.Βάζουμε το ελαιόλαδο και τα φιλέτα αφού πρώτα τα αλατίσουμε και αν είναι κατεψυγμένα, τα στεγνώσουμε καλά με χαρτί κουζίνας. Τα ψήνουμε 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε μια πιατέλα.
  • Για τη σάλτσα, βάζουμε στο τηγάνι το βούτυρο, το ξύσμα λεμονιού και το κρασί σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Σε 2-3 λεπτά αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τον άνηθο στη σάλτσα.
  • Περιχύνουμε τα φιλέτα και σερβίρουμε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ