Τέσσερις χρήσεις του ροδόνερου που δεν έχετε φανταστεί!

763

Το ροδόνερο αποτελεί ένα πανάρχαιο μυστικό ομορφιάς  με ποικίλες ιδιότητες και χρήσεις κυρίως στην καθημερινή μας φροντίδα και ομορφιά. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και αυτός είναι ο λόγος που μπορείς να ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς από σήμερα κιόλας!

Παρακάτω θα δεις 4 super χρήσεις του!

Ροδόνερο για να τόνωση της επιδερμίδας

Τόνωσε την επιδερμίδα σου χρησιμοποιώντας ροδόνερο στη θέση του τόνερ που άπλωνες συνήθως. Το ροδόνερο είναι εξίσου αποτελεσματικό, αναζωογονεί και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα, αφήνοντάς της ένα απαλό και διακριτικό άρωμα.

Ροδόνερο για καθαρισμό και ντεμακιγιάζ

Το ροδόνερο μπορεί να λειτουργήσει ως ένα εντελώς φυσικό και ανέξοδο καθαριστικό, απομακρύνοντας τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και το μακιγιάζ που φράζουν τους πόρους της επιδερμίδας.

Ροδόνερο κατά οποιουδήποτε ερεθισμού και φλεγμονής

Ερεθισμένη επιδερμίδα; Μικρά σπυράκια και κοκκινίλες; Μην ανησυχείς! Το ροδόνερο αρκεί για να καταπραΰνει την επιδερμίδα σου και να σε ανακουφίσει από την όποια ερυθρότητα και τους ερεθισμούς, χάρη στις στυπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητές του.

Ροδόνερο κατά της ξηροδερμίας

Χρησιμοποίησε το ροδόνερο αμέσως μετά το μπάνιο, στη βρεγμένη ακόμη επιδερμίδα σου για να την ενυδατώσεις και να της χαρίσεις λάμψη.

Φτιάξτε αυτή τη μάσκα 

1 κουταλάκι του γλυκού aloe vera, 1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κουρκουμά,  2 κουταλάκια του γλυκού ροδόνερο

Σε ένα καθαρό μπολ ανακατεύεις όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη πάστα. Η μάσκα είναι έτοιμη για χρήση. Άπλωσέ τη στο πρόσωπό σου και περίμενε για περίπου 15 λεπτά. Έπειτα ξέπλυνε με καθαρό, δροσερό νερό και εφάρμοσε ταμποναριστά λίγο ροδόνερο. Στο τέλος (αν αισθάνεσαι ξηρή την επιδερμίδα σου) άπλωσε την ενυδατική κρέμα σε όλο το πρόσωπό σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ