Μακιγιάζ για ταλαιπωρημένο πρόσωπο

744

Θα σου έχει συμβεί κάποιες φόρες, να ξυπνήσεις το πρωί και να μην θέλεις να κοιταχτείς στο καθρέφτη, γιατί θα αντικρίσεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και το ταλαιπωρημένο πρόσωπο από την κούραση. Το παρακάτω μακιγιάζ θα σε σώσει και θα ανανεώσει την επιδερμίδα του προσώπου σου.

Αν το πρωί που έχεις ξυπνήσει αισθάνεσαι κουρασμένη και πρέπει να δώσεις μια μικρή τόνωση στο πρόσωπό σου τότε η λύση είναι μια. Χρειάζεσαι μια ματ λευκή σκιά που πραγματικά θα κάνει θαύματα στο βλέμμα σου. Την τοποθετείς στις εσωτερικές κόγχες του προσώπου σου και αμέσως μετά το βλέμμα σου θα αποκτήσει υγιής όψη. Παράλληλα αν πρέπει να ετοιμαστείς για μια βραδινή έξοδο και αισθάνεσαι κουρασμένο το πρόσωπο σου τότε ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

Τοποθέτησε πάνω στις βλεφαρίδες δυο διαφορετικά είδη eyeliner, ένα σε πιο βαθύ χρωματισμό και ένα σε πιο ζωντανό. Θα μπορούσες αρχικά να χρησιμοποιήσεις ένα σκούρο ή μαύρο eyeliner και στη συνέχεια πάνω από αυτό να βάλετε ένα πιο ζωντανό τόνο όπως ένα ζαφειρένιο μπλε ή πράσινο του σμαραγδιού.

Μην τοποθετήσεις στη γραμμή κάτω από τις βλεφαρίδες μαύρο eyeliner. Προτίμησε να χρησιμοποιήσεις eyeliner στο χρώμα του δέρματος ώστε να κάνετε τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και φωτεινότερα.

Γέμισε… τα φρύδια σου. Τα τοξωτά φρύδια κάνουν τα βλέφαρά σου να μοιάζουν πιο ανασηκωμένα και συγχρόνως εφιστούν την προσοχή απομακρύνοντας το βλέμμα μακριά από τυχόν κουρασμένα ή με μαύρους κύκλους μάτια!

Μην υποτιμήσεις το μαγικό concealer. Θα σε βοηθήσει ώστε να φαίνεσαι ξύπνια και όμορφη! Αν έχεις μαύρους κύκλους, δοκίμασε ένα concealer σε πορτοκαλί/ροζέ απόχρωση.

Μην ξεχάσεις το ρουζ μια και αυτό θα φωτίσει ολόκληρο το πρόσωπό σου. Ψάξε ρουζ σε ροζ αποχρώσεις με έναν υπαινιγμό του χρυσού και απέφυγε ρουζ σε πορτοκαλί απόχρωση γιατί αυτό θα σε κάνει να μοιάζεις περισσότερο κουρασμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ