3 σημαντικά τιπ για τον καθαρισμό του δέρματος

677

Η σωστή φροντίδα του δέρματος δεν είναι μόνο για να φαίνεται καθαρό. Είναι επίσης για να παραμένει υγιές. Υπάρχουν τρεις βασικές συμβουλές που κάνουν το δέρμα σου καθαρό, μαλακό και άψογο, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία ή να εκθέσεις τον οργανισμό σου σε χημικές ουσίες.

Συμβουλή 1: Να φροντίζεις πάντα το δέρμα σου απαλά κατά το ξύρισμα. Μην ξεχάσεις να βάλεις  τζελ ξυρίσματος στην περιοχή.

Θα προστατεύσει το δέρμα σου από κοφτερές λεπίδες και κοκκινίλες. Έτσι μπορείς να έχεις ένα απίστευτα απαλό ξύρισμα. Προκειμένου να προστατευθείς από τα εγκαύματα που προκαλούν τα ξυράφια, χρησιμοποίησε καινούργια ξυράφια  και καθάριζέ τα τακτικά.

Συμβουλή 2: Προστάτεψε το δέρμα σου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Η έκθεση στον ήλιο μπορεί να αλλάξει το δέρμα σου και να προκαλέσει ρυτίδες, κηλίδες ηλικίας, ακόμα και καρκίνο του δέρματος. Για την πιο ολοκληρωμένη προστασία του δέρματος, χρησιμοποίησε αντηλιακό  κάθε μία ώρα. Μην ξεχάσεις να προστατεύσεις τα ευαίσθητα σημεία από τον ήλιο, όπως τις κορυφές των αυτιών, το λαιμό σου, τη γραμμή των μαλλιών, τα χέρια και τη μύτη σου. Αδιάβροχο αντηλιακό είναι η καλύτερη επιλογή για το κολύμπι.

Συμβουλή 3: Η ενυδάτωση και ο καθαρισμός του δέρματός σου είναι τα πιο σημαντικά για να διατηρήσεις το δέρμα σου υγιές και νεανικό.

Βρες τη σωστή ενυδατική κρέμα για εσένα και χρησιμοποίησέ την καθημερινά. Θα θεραπεύσει το ξηρό δέρμα σου, θα βελτιώσει  και θα καλύψει τις ατέλειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ