Ελκυστικά χείλη – 5 συμβουλές για να τα αναδείξεις

279
Ζούμε σε μια εποχή που οι γυναίκες έχουν πολλά να πουν…

και τα χείλη είναι το μέσο που εκφράσουν τη δύναμη και τα συναισθήματά τους. Ανακάλυψε πώς θα αναδείξεις τα χείλη σου για να δείχνουν πιο ελκυστικά από ποτέ.

Πώς να κάνω τα χείλη μου να φαίνονται σαρκώδη;
Η γυαλιστερή εμφάνιση που χαρίζει το λιπ γκλος αντανακλά το φως και κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά και με πλούσιο όγκο. Φέτος το λιπ γκλος έχει επιστρέψει δυναμικά προσδίδοντας ακόμα πιο έντονη γυαλιστερή υφή, σαν καθρέφτης, ενώ οι νέες εξελιγμένες φόρμουλες δεν κολλούν στα χείλη και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Αν επιθυμείς πιο έντονη απόδοση χρώματος σε συνδυασμό με λαμπερό αποτέλεσμα, προτίμησε ένα υγρό κραγιόν.

Πώς θα είναι απαλά τα χείλη μου;
Η επιδερμίδα των χειλιών είναι πιο λεπτή και ευάλωτη στην ξηρότητα και στο σκάσιμο από την επιδερμίδα του προσώπου, γι’ αυτό και πρέπει να της προσφέρεις εξειδικευμένη φροντίδα. Πριν απλώσεις ένα ενυδατικό προϊόν, απομάκρυνε τα νεκρά κύτταρα με ένα scrub και στη συνέχεια άπλωσε ένα balm θρέψης και ανάπλασης για τα χείλη.

Πώς θα πετύχεις ένα τέλειο καθημερινό, nude look;
Για ένα καθημερινό look άπλωσε στο περίγραμμα των χειλιών λίγη από την κρέμα ματιών σου ή μια εξειδικευμένη αντιγηραντική κρέμα χειλιών. Συνέχισε κάνοντας περίγραμμα με ένα μπεζ-ροζ μολύβι και άπλωσε ένα κραγιόν σε γήινη απόχρωση.

Επιπλέον όγκος στα χείλη
Γνώριζες ότι ο όγκος των χειλιών αρχίζει να μειώνεται μετά τα 18 μας χρόνια; Μετά τη δεκαετία των 30 ένταξε στη ρουτίνα σου ένα αντιγηραντικό προϊόν για την περιοχή των χειλιών. Επίσης, μπορείς να δεις άμεσο ορατό αποτέλεσμα επενδύοντας σε ενέσιμες θεραπείες, όπως τα fillers υαλουρονικού οξέος. Τέλος, στο μακιγιάζ, εντυπωσιακή απόδοση χρώματος και επιπλέον όγκο χαρίζουν τα κραγιόν σε μεταλλικές αποχρώσεις

Ποια απόχρωση να προτιμήσω στα χείλη;
Οι φωτεινές αποχρώσεις κολακεύουν τα χείλη αλλά και συνολικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Για ένα ακόμα πιο girly ύφος προτίμησε τις ζωηρές αυτές αποχρώσεις με αστραφτερή gloss υφή. Κι ένα μυστικό για να δείχνουν τα χείλη πιο σαρκώδη: Εφάρμοσε μία πιο ανοιχτή απόχρωση του ίδιου χρώματος στο άνω χείλος και μία πιο σκούρα στο κάτω.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ