Nude lips: To trend που ενθουσιάζει

712

Πώς να επιλέξεις το nude κραγιόν που σου ταιριάζει και τα 8 καλύτερα nude κραγιόν της αγοράς για να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου.

Τα nude lips έχουν μετατραπεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή trends των τελευταίων χρόνων, που μαζί με το no makeup-makeup look μονοπωλούν τα μακιγιάζ πολλών διασημοτήτων της showbiz αλλά και μοντέλων στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων.

Τα βαμμένα σε φυσικούς τόνους χείλη μπορούν να δείξουν πολύ σαγηνευτικά, επιφέροντας την ισορροπία σε ένα μακιγιάζ με έντονο eye makeup look. Για την ακρίβεια, συνιστάται η χρήση των nude lipsticks όταν επιλέξεις να υιοθετήσεις κάποιο ζωηρό χρώμα στις σκιές ματιών ή ένα smokey eye μακιγιάζ.

Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι να διαλέξεις την κατάλληλη απόχρωση του κραγιόν σύμφωνα με το χρώμα της επιδερμίδας σου. Κάτι τέτοιο είναι πολλές φορές το ίδιο δύσκολο με το να βρεις τη σωστή απόχρωση foundation, καθώς και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να φαίνεται ότι δεν φοράς τίποτα. Δηλαδή, το επιθυμητό αποτέλεσμα για το προϊόν είναι να γίνεται ένα με το δέρμα – ή τα χείλη σου.

Και αυτό γιατί το nude χρώμα κραγιόν κυκλοφορεί σε μια ποικιλία αποχρώσεων, από pinkish nude μέχρι peach και orange-tinted, που ταιριάζουν σε διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας. Αυτό που σίγουρα θα αποζητάς από το χρώμα του κραγιόν σου είναι να αναδεικνύει την επιδερμίδα σου, να την κάνει να φαίνεται λαμπερή και ζωντανή αλλά και να τονίζει το βλέμμα σου.

Εάν αγοράσεις το πρώτο nude κραγιόν που θα συναντήσεις, η το πάρεις επειδή σ’ αρέσει μεν το χρώμα του αλλά δεν το έχεις δοκιμάσει πρώτα πάνω σου, κινδυνεύεις να δείχνεις “άψυχη”, σαν ηρωΐδα κάποιου θρίλερ.

Ακόμα καλύτερα, καλό είναι να λάβεις υπόψη σου το χρώμα της επιδερμίδας και των χειλιών σου συνδυαστικά, και να δοκιμάσεις το προϊόν -αν είναι δυνατόν- πάνω στα χείλη σου, βλέποντάς το σε φυσικό φως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ