8 ιστορίες one night stands -Γυναίκες περιγράφουν

578

Το one night stand είναι μέσα στη ζωή και πέρα από ευχαρίστηση, πολλές φορές περικλείει και απρόοπτα

Αλλες φορές ευχάριστα, άλλες φορές τόσο αναπάντεχα που προκαλούν τεράστια έκπληξη. Και είναι λογικό γιατί το one night stand στο 90% των περιπτώσεων σημαίνει σεξ με έναν τελείως άγνωστο. Και, ναι, αυτό τις περισσότερες φορές κρύβει εκπλήξεις.

  • Οταν ο πατέρας του γύρισε νωρίτερα…

«Ξύπνησα ξαφνικά όταν μου είπε ότι δεν περίμενε τον πατέρα του τόσο νωρίς στο σπίτι. Μου ζήτησε να μπω στην ντουλάπα του γιατί ήμουν εντελώς γυμνή. Αρχικά, αρνήθηκα όμως το δέχτηκα και οι δυο τους έπιασαν κουβέντα για περίπου μια ώρα. Είχα την ανάγκη να πάω τουαλέτα μετά από τόσες ώρες και εκείνος έφυγε στη δουλειά. Ο πατέρας του ήταν ακόμα στο σπίτι και έφτιαχνε πρωινό! Φόρεσα ότι βρήκα μέσα στην ντουλάπα του και έτρεξα πανικόβλητη για να βγω από το σπίτι».

  • Οταν το σεξ είναι το πιο περίεργο που σου έχει συμβεί…

«Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι γενεθλίων. Είχα μάθει ότι ο τύπος αυτός ρωτούσε για μένα και πίστεψα ότι κάτι θα συμβεί ανάμεσα μας. Ηπιαμε πολύ και τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα. Θυμάμαι ότι είχε ξημερώσει όταν έπρεπε να επιστρέψω στο σπίτι, αλλά εκείνος ήθελε να με συνοδεύσει, προφανώς για ένα και μοναδικό λόγο. Το σεξ μαζί του ήταν τόσο περίεργο. Επρεπε να τον βοηθήσω γιατί τα έκανε όλα λάθος! Οταν άρχισε να μιλάει και μόνος του, απλά τον έδιωξα».

  • Οταν κάνεις σεξ ενώ οι υπόλοιποι κοιμούνται…

«Πέρασα πολλά Σαββατοκύριακα κάνοντας αποδράσεις στον αγαπημένο μου προορισμό, όμως το σεξ με τον καυτό τύπο που γνώρισα εκεί ήταν η καλύτερη εμπειρία που έζησα. Δεν είχα σκοπό για κάτι τέτοιο, όμως εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, ξεκούμπωσε το φόρεμα μου και χωρίς δεύτερη σκέψη το έβγαλα. Απομακρυνθήκαμε από την παρέα και κάναμε σεξ στα κρυφά, ενώ οι άλλοι κοιμόντουσαν. Μετά από αυτό δεν έμαθα ποτέ νέα του».

  • Οταν συναντάς τον άνθρωπο με τα χίλια πρόσωπα…

«Τον προηγούμενο μήνα ένας γοητευτικός τύπος μου έδειξε ένα διαμέρισμα που με ενδιέφερε. Μετά από μια συζήτηση περίπου τριάντα λεπτών, αρχίσαμε να φλερτάρουμε. Μια εβδομάδα αργότερα βγήκαμε για ποτό. Μιλήσαμε για τις ζωές μας, τις οικογένειες μας, τα πάντα. Υπήρχε έντονη σύνδεση ανάμεσα μας. Καταλήξαμε στο σπίτι του και κάναμε σεξ. Σεξ της μιας βραδιάς, γιατί σκέφτηκα ότι κάτι του λείπει, για να μπορέσει να κερδίσει μια θέση στο μέλλον μου και τη ζωή μου. Το πιο περίεργο από όλα; Το πρόσωπο του άλλαζε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής συνέχεια! Κάθε φορά που τον κοιτούσα, έμοιαζε με κάποιον άλλο. Λες και φορούσε μάσκα για να κρύψει τον πραγματικό του εαυτό. Ηταν κάπως τρομακτικό. Νομίζω, ότι συνέβαινε γιατί απλά δεν τον γνώριζα και δεν είχα συνηθίσει την όψη του».

  • Οταν κάνεις one night stand και δέκα χρόνια αργότερα τον παντρεύεσαι…

«Στο κολέγιο γνώρισα μια καινούρια παρέα, με την οποία βρεθήκαμε μαζί σε κέντρο διασκέδασης. Εκείνο το βράδυ φλέρταρα κι έκανα σεξ με έναν τύπο από αυτούς. Ξύπνησα βέβαια με χανγκόβερ και χάρις στην κολλητή μου έμαθα, ότι ο νεαρός που με κοιτούσε στην τραπεζαρία την επόμενη ημέρα ήταν εκείνος που ενέδωσα. Λίγο αργότερα βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού. Και δέκα χρόνια μετά, τον παντρεύτηκα».

  • Οταν μετά το σεξ της μιας βραδιάς, έχεις κενά μνήμης…

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι και πολλά για το πως γνωριστήκαμε και πού πήγαμε. Θυμάμαι μόνο ότι ξύπνησα γιατί έβλεπα τον πρώην μου στο όνειρό μου και διαπίστωσα, πως δίπλα μου βρισκόταν ένας γοητευτικός τύπος, που δεν τον γνώριζα. Θυμάμαι επίσης, ότι μου πήρε λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσω αυτό που μου συνέβαινε και τον ξύπνησα ζητώντας του συγγνώμη, γιατί ήμουν ερωτευμένη με άλλον και έπρεπε να φύγω».

  • Οταν εξαφανίζεται κι όμως δεν σε νοιάζει…

«Τα βλέμματα μας συναντήθηκαν στη σκηνή ενός κέντρου διασκέδασης καθώς χορεύαμε. Ηταν ο πρώτος μου έρωτας και η σχέση μας περιελάμβανε μόνο σεξουαλικές επαφές σε περίεργες τοποθεσίες. Κάποια στιγμή είπε ότι θα με καλέσει πίσω. Δεν το έκανε ποτέ. Και ήταν κάτι που το ήξερα. Δεν είχε σημασία, γιατί απλά δεν με ένοιαζε.

  • Οταν το κάνεις με έναν μεγαλύτερο…

«Ως έφηβη ήμουν ανήσυχη για το σεξ. Δεν αισθανόμουν έτοιμη και σκεφτόμουν ότι η πρώτη φορά έπρεπε να μοιάζει με παραμύθι. Για το λόγο αυτό επιβαλλόταν να βρω κάποιον που θα ήταν αδελφή – ψυχή μου. Ουσιαστικά έχασα την παρθενιά μου στα 26 μου χρόνια και το σεξ της μιας βραδιάς ήταν η ευκαιρία μου να κάνω κάτι ριψοκίνδυνο. Εννοώ τον καθηγητή. Γνώριζα πολλούς άντρες μέσα από το διαδίκτυο, όμως κανένας δεν μου τραβούσε το ενδιαφέρον, μέχρι που μου έγραψε εκείνος και του ζήτησα να βγούμε για ποτό. Δέχτηκε. Ηταν Κυριακή βράδυ. Αισθανόμουν πολύ άνετα μαζί του, μιλούσαμε και γελούσαμε. Μετά από τρία ποτά, φύγαμε και πήγαμε στο σπίτι του. Για πρώτη φορά εξέφρασα ακριβώς αυτά που ήθελα. Εβαλα τα χέρια του εκεί όπου τα ήθελα και το μοιραίο συνέβη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ