«Όσα ονειρευτήκαμε» – Νέο cd από τον Δημήτρη Κανέλλο – Ο Κωνσταντίνος Κασπίρης ανέλαβε το image making

200

Με μια ανακοίνωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, ο Κωνσταντίνος Κασπίρης ενημέρωσε για τη νέα του συνεργασία με τον ανερχόμενο τραγουδιστή Δημήτρη Κανέλλο.

Διαβάστε την ανακοίνωση στο facebook:

Νέο cd του Δημήτρη Κανέλλου σε μουσικές των Θάνου Μικρούτσικου, Θύμιου Παπαδόπουλου, Μίλτου Πασχαλίδη και Μανόλη Ανδρουλιδάκη 

Ποίηση: Άλκης Αλκαίος

Ο Δημήτρης Κανέλλος παρουσιάζει την τρίτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Όσα ονειρευτήκαμε» που κυκλοφορεί από την Minos Emia Universal Company.

Ο τίτλος «Όσα ονειρευτήκαμε» προέρχεται από το ομώνυμο τραγούδι που περιέχεται στο άλμπουμ. Όλα τα τραγούδια του δίσκου είναι σε ποίηση Άλκη Αλκαίου, εκτός από ένα που είναι του αδερφού του, του Γρηγόρη Λιάρου.

Συνολικά τα τραγούδια είναι δέκα. Τα πέντε είναι καινούρια σε μουσικές των Θάνου Μικρούτσικου, Θύμιου Παπαδόπουλου και Μανόλη Ανδρουλιδάκη. Τα υπόλοιπα πέντε είναι επανεκτελέσεις.

Τα «Σταυρόλεξο», «Ηπειρώτικο» και «Βοριάς φυσάει τα λόγια μου» σε μουσικές του Μίλτου Πασχαλίδη και τα «Όσο κρατάει ένας καφές» και «Μια παλιά φωτογραφία» σε μουσικές του Θάνου Μικρούτσικου.

Τις ενορχηστρώσεις και την επιμέλεια της παραγωγής υπογράφει ο Θύμιος Παπαδόπουλος, με υπεύθυνο ήχου τον Σωτήρη Παπαδόπουλο (studio Στέντωρ).

Κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες:

https://DimitrisKanellos.lnk.to/OsaOnireftikame

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here