Αυτό είναι το sex toy που ερεθίζει ταυτόχρονα δύο σημεία είναι μάλλον το πιο ενδιαφέρον ερωτικό παιχνίδι για γυναίκες

710

Πρόκειται για έναν old school δονητή ο οποίος όμως έχει υποστεί πολλά lifting και πλέον αποτελεί ένα από τα πιο high tech sex toys της αγοράς

Sex toys υπάρχουν πλέον πάρα πολλά: τόσα πολλά που δεν ξέρει κανείς ποιο να πρωτοδοκιμάσει. Η αλήθεια είναι πως δεν κάνουν όλα για όλους. Μια μεγάλη επίσης αλήθεια είναι ότι δεν δοκιμάζονται στο «παραβάν» του καταστήματος επομένως πρέπει να επενδύσει κανείς σε αυτά και ρισκάρει: μπορεί να μείνει ευχαριστημένος μπορεί και όχι.

Για το λόγο αυτό, όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν κάποιο sex toy διαβάζουν κριτικές οι οποίες σε ένα βαθμό βοηθούν αφού αν είναι ειλικρινείς τουλάχιστον κάποιος έχει κάνει τη δοκιμή πριν από αυτούς και μοιράζεται μαζί τους την εμπειρία του. Θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα τώρα που το σκέφτομαι να υπήρχε μια εφαρμογή τύπου sex advisor.

Ποιος είναι όμως ο δονητής στον οποίο ορκίζεται η πλειοψηφία των γυναικών που τον δοκίμασαν; Πρόκειται για έναν old school δονητή ο οποίος όμως έχει υποστεί πολλά lifting και πλέον αποτελεί ένα από τα πιο high tech sex toys της αγοράς: πρόκειται για τον rabbit, το dildo με το όνομα κουνελιού ο οποίος ονομάστηκε έτσι αρχικά επειδή το σχήμα του παρέπεμπε στα αυτάκια του μικρού αυτού ζώου.

Τώρα που το σκέφτομαι στη συνέχεια, είχε τόση επιτυχία που όποια γυναίκα τον χρησιμοποιούσε ήθελε να κάνει σεξ μαζί του συνέχεια, ακριβώς όπως κάνουν τα κουνέλια. Υπάρχει μάλιστα και αντίστοιχο επεισόδιο στον πρώτο κύκλο του Sex and The City: όταν η Charlotte απέκτησε έναν rabbit δονητή, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ μαζί του που κλείστηκε στο διαμέρισμά της πολλές ημέρες μέχρι που οι φίλες της ανησύχησαν και έσπευσαν να την αναζητήσουν. Αν η τόσο σεμνή Charlotte έπαθε αυτό, μπορούμε όλες.

Ο Rabbit λοιπόν είναι ένας δονητής δύο σε ένα: προκαλεί ταυτόχρονα ερεθισμό και δόνηση τόσο στην κλειτορίδα όσο και στον κόλπο και πιο συγκεκριμένο στο σημείο g μιας γυναίκας. Διανοείστε τίποτα καλύτερο;

Aπό το 1983 που κατασκευάστηκαν πρώτη φορά από την Ιαπωνέζικη εταιρία Vibratex μέχρι και σήμερα, 36 χρόνια μετά βρίσκονται στην κορυφή των πωλήσεων ερωτικών βοηθημάτων και εξελίσσονται συνεχώς: τα σύγχρονα μοντέλα είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή απόλαυση και διαθέτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ