Μία eyebrow expert θέλει να σταματήσεις από σήμερα να κάνεις αυτά τα 3 σοβαρά λάθη με τα φρύδια σου

510

Όπως η μόδα έτσι και η ομορφιά περνάει τις φάσεις της και έχει τις τάσεις της, ο οποίες πάνε κι έρχονται. Το πρόβλημα είναι πως αυτές οι τάσεις δεν είναι το ίδιο εύκολο να τις ξεφορτωθείς όπως γίνεται, για παράδειγμα, με ένα fashion trend που τη μία μέρα το φοράς και την άλλη το πετάς.

Ένα καλό παράδειγμα, για να καταλάβουμε για τι πράγμα μιλάμε, είναι ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε την περιποίηση των φρυδιών μας. Την δεκαετία του ’90, το να βγεις έξω με δύο πλούσια, πυκνά και έντονα φρύδια θα έστελνε κύματα ανατριχίλας σχεδόν σε όποιον σε αντίκρυζε, γι’ αυτό και οι πιο διάσημες σταρ της σόουμπιζ απέκτησαν φρύδια λεπτά σαν τόξο, μία γραμμή ελάχιστον χιλιοστών που απλωνόταν απ’άκρη σε άκρη στα δύο σημεία πάνω από τα μάτια τους.

Τώρα τα λεπτά φρύδια έχουν φύγει από τη ζωή μας, και δεν έχουν κοιτάξει καν πίσω. Σε κάποιες άφησαν «ζημιά» που δεν διορθώνεται εντελώς, με ένα μικρό κενάκι να μένει μόνιμα περίπου στη μέση του καθενός από αυτά, άλλες ήταν πιο τυχερές και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Όπως και να ‘χει ο αγώνας για τα πιο πλούσια, καλοσχηματισμένα φρύδια που είχαμε στη ζωή μας έχει ξεκινήσει χρόνια τώρα, με τη βιομηχανία των eyebrown experts να βρίσκεται σε άνθηση.

Μία από αυτές,λοιπόν, η Αμερικανίδα Mica Ricketts, μας λέει ποια είναι τα 3 μεγαλύτερα και πιο σημαντικά λάθη που κάνουμε όταν φροντίζουμε τα φρύδια μας, όταν τα βάφουμε για να δείχνουν πιο πλούσια ή όταν τα αφαιρούμε μόνες στο σπίτι.

1. Γεμίζεις υπερβολικά το μπροστινό τμήμα των φρυδιών σου
Το να προσθέτεις πολύ χρώμα στο μπροστινό τμήμα τους κάνει τα μάτια και κατ’επέκταση το βλέμμα σου να δείχνει ψεύτικο και αφύσικο.

2. Κρατάς τον καθρεύτη πολύ κοντά στο πρόσωπο σου
Πολύ συχνά όταν αφαιρούμε τα φρύδια μας κρατάνε τον καθρεύτη πολύ κοντά στο πρόσωπο μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τα βγάζουμε υπερβολικά πολύ καθώς δεν έχουμε ακριβή και σωστή εικόνα του προσώπου μας.

3. Δεν ξέρεις που πρέπει να αρχίζουν τα φρύδια σου και που να τελειώσουν
Ένα άλλο λάθος που κάνουμε όταν δίνουμε σχήμα στα φρύδια μας, είτε να τους δώσουμε σχήμα, είτε να τα βάψουμε, δεν είμαστε σίγουρες σε ποιο σημείο θέλουμε να αρχίζουν και σε ποιο να τελειώνουν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σχεδιάζουμε πρώτα το σημείο το οποίο θέλουμε να καλύπτουν τα φρύδια μας ώστε να τσεκάρουμε αν είναι αυτό που ταιριάζει στο πρόσωπο μας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ