Μάκρυνε τα μαλλιά σου γρήγορα και με φυσικό τρόπο!

739

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες και εγγυημένες θεραπείες ανάπτυξης τριχών που ενδείκνυται για όλους τους τύπους μαλλιών και ενισχύει μέχρι βλεφαρίδες και φρύδια.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και για την αποκατάσταση από κτυπήματα ή κάψιμο!

Και είναι τόσο απλή και φυσική!

Βασίζεται στο…καστορέλαιο!

Το ίδιο το λάδι είναι πολύ λιπαρό, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως να θέλετε να το αραιώσετε ελαφρώς για να αποφευχθεί η υπερβολική ταλαιπωρία. Αν ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο για την ενίσχυση της υγιούς ανάπτυξης των μαλλιών, προσθέστε το καστορέλαιο στο conditioner σας ή να αναμείξτε το με αμυγδαλέλαιο και κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το καστορέλαιο από μόνο του, κάνοντας πάλι τοπικό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Αυτή τη φορά, αφήστε το ολόκληρο το βράδυ στα μαλλιά και μετά ξεπλύνετε.

Η χρήση αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όπως η υποχώρηση των ορίων τριχοφυΐας, φαλακρά σημεία, ή αραίωση των μαλλιών.

Συνταγή: Απλώστε μερικές σταγόνες καστορέλαιο στα μαλλιά σας και κάντε μασάζ σε βάθος. Καλύψτε τα μαλλιά σας με ένα σκουφάκι, ένα μεταξωτό μαντήλι, ή άλλο κάλυμμα και αφήστε το μια μέρα στην άλλη. Λούστε τα ως συνήθως το επόμενο πρωί. Εναλλακτικά, αναμείξτε λίγες σταγόνες καστορέλαιο με ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο και λουστείτε ως συνήθως. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες καστορέλαιο στα προϊόντα καθημερινής περιποίησης των μαλλιών σας.

Πόσο συχνά: Όταν χρησιμοποιείτε το ίδιο το καστορέλαιο, ξεκινήστε με εβδομαδιαίες θεραπείες. Όταν το αναμιγνύεται με το conditioner, χρησιμοποιήστε το  καθημερινά ή κάθε δεύτερη ημέρα, ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας και την υφή. Για να αυξήσετε το πάχος των φρυδιών ή των βλεφαρίδων, δοκιμάστε την θεραπεία κάθε μέρα ή κάθε δεύτερη μέρα.

Πού να αγοράσετε: Το καστορέλαιο είναι διαθέσιμο στα περισσότερα καταστήματα ομορφιάς και τα φαρμακεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ