H Ουρανία Σαγιάκου το δυνατό χαρτί στο δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

574

Η Ουρανία Σαγιάκου στο ψηφοδέλτιο του δυτικού τομέα της Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία

Η Ουρανία (Ράνια) Σαγιάκου, είναι επιτυχημένη δικηγόρος με μεταπτυχιακές σπουδές στο εμπορικό δίκαιο και κάτοχος Μ.Β.Α. Διατηρεί το προσωπικό της δικηγορικό γραφείο στην πόλη του Περιστερίου και στηρίζει σε νομικά θέματα την ομώνυμη οικογενειακή επιχείρηση.

Για πρώτη φορά στα κοινά, συμμετείχε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών του κορυφαίου δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, όπου και εξελέγη. Το σημαντικό κοινωνικό έργο του Παχατουρίδη ήταν το έναυσμα για να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ως βασική προτεραιότητα στη διάρκεια της θητείας της είχε τις κοινωνικές δράσεις, ιδιαίτερα όσον αφορούσαν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ηλικιωμένοι, άτομα με ειδικές ανάγκες, μονογονεϊκές οικογένειες, άνεργοι, άστεγοι κ.α.).

Κόρη του αείμνηστου και αγαπητού επιχειρηματία, Νίκου Σαγιάκου

Ο αείμνηστος πατέρας της Νίκος Σαγιάκος, ήταν αυτός που επί πάρα πολλά χρόνια είχε στα δυτικά προάστια (και όχι μόνο) τη διασημότερη φίρμα καταστημάτων (Sagiakos), αποτελώντας έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες πώλησης υποδημάτων, με μεγάλα εμπορικά στο Αιγάλεω και το Περιστέρι. Η επιχείρηση συνεχίζεται από τους διαδόχους με τον ίδιο ζήλο που έδειχνε και ο Νίκος Σαγιάκος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ