Πώς πρέπει να εφαρμόζεις lip liner – και γιατί

541

Η makeup artist Alice Lane μας λέει γιατί πρέπει να βγάλεις τη ξύστρα από το συρτάρι σου

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι κάποιο σημείο, το μολύβι χειλιών είχε κακή φήμη. Αλλά πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει και έχει έρθει η ώρα να μάθουμε πώς να το χρησιμοποιήσουμε.

Η θεωρία εφαρμογής του lip liner είναι πολύ απλή, ειδικά αν έχεις τη βοήθεια ενός makeup artist όπως η Alice Lane, η λίστα πελατών της οποίας περιλαμβάνει τις Rosie Huntington-Whiteley, Bella Hadid και Jennifer Lawrence. Παρακάτω, μοιράζεται τους βασικούς κανόνες για να εφαρμόσεις σωστά το μολύβι χειλιών και να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΒΗΜΑ 1
Προετοίμασε τα χείλη σου από πριν με ένα balm χειλιών για να ενυδατωθούν. Ακούμπησε τα χείλη σου με ένα χαρτομάντηλο.

ΒΗΜΑ 2
Ξεκίνησε από το τόξο του έρωτα (το κορυφαίο κέντρο των χειλιών) και κάνε ένα σχήμα που σε ευχαριστεί.

ΒΗΜΑ 3
Χρησιμοποίησε το άκρο προς τα πάνω και σπρώξε την πλευρά του μολυβιού προς τα κάτω στο χείλος ταυτόχρονα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να σχεδιάσεις το περίγραμμα και να το γεμίσεις με τη μία.

Δεν χρειάζεται να πιέσεις σκληρά ή να τραβήξεις μια σκληρή γραμμή. Όλα τα προϊόντα πρέπει να εφαρμόζονται στο πρόσωπό σου απαλά και με προσοχή.

ΒΗΜΑ 4
Εφάρμοσε το κραγιόν.

ΒΗΜΑ 5
Καθάρισε τις άκρες

Συμπλήρωσε τις γραμμές
Αν ανησυχείς ότι το κραγιόν σου θα ξεθωριάσει και θα μείνει μόνο τα χρωματισμένα περιγράμματα στα χείλη σου, απλώς χρωμάτισε τις γραμμές.

Ταιριαστές αποχρώσεις
Είναι πολύ σημαντικό η απόχρωση του κραγιόν να ταιριάζει με αυτήν του μολυβιού.

Το σωστό χρώμα
Σκέφτεσαι να δοκιμάσεις μπλε ή πράσινο κραγιόν; Ξανασκέψου το. Όταν πρόκειται να βρεις το καλύτερο χρώμα για τον τόνο του δέρματός σου: “Ο βασικός μου κανόνας είναι ότι, αν το χρώμα υπάρχει στη φύση, πάντα θα φαίνεται καλό. Μόλις μοιάζεις με κάτι..υπερφυσικό, μπορεί από κάποιους να θεωρηθείς γενναία, αλλά το πιο πιθανό είναι πως το αποτέλεσμα δε θα σε κολακεύει”, λέει η Lane.

Ο καθαρισμός
Μόλις χρωματίσεις τα χείλη σου με το αντίστοιχο κραγιόν, “Είναι καλή ιδέα να περάσεις τις άκρες με το μολύβι χειλιών, ή να τις καθαρίσεις με μια υγρή μπατονέτα”.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ