Τα μαλλιά σου φριζάρουν αν δεν κάνεις πιστολάκι; Ίσως κάνεις αυτά τα λάθη

603

Το καλοκαίρι, τα βρεγμένα μαλλιά λειτουργούν σαν ένα μικρό, προσωπικό κλιματιστικό. Καθώς στεγνώνουν μας δροσίζουν και ίσως γι’ αυτό να μπαινοβγαίνουμε συνεχώς στο μπάνιο καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει. Όσο στεγνώνουν λοιπόν τα μαλλιά μας είμαστε χαρούμενες. Αφού στεγνώσουν ωστόσο, μερικές από εμάς απογοητευόμαστε. Βλέπεις, κάποια μαλλιά χρειάζονται πιστολάκι ό, τι και να γίνει. Φριζάρουν, δεν έχουν συγκεκριμένο σχήμα (είναι ίσια; Σγουρά; Σπαστά;) και δεν βλέπονται εκτός και αν τα πιάσουμε κότσο ή αν υποστούμε το σεσουάρ. Μπορεί όμως να μην φταίνε τα μαλλιά μας μόνο αλλά και λάθη που επιδεινώνουν την κατάστασή τους. Για ρίξε μία ματιά…

Χρησιμοποιείς πετσέτα
Έχουμε ξαναπεί πως η πετσέτα -και το τρίψιμο των μαλλιών με αυτή- προκαλεί φριζάρισμα. Άσε λοιπόν την πετσέτα και τύλιξε τα μαλλιά σου με ένα παλιό t-shirt.

Δεν βάζεις σωστά προϊόντα
Ναι, το λάδι μαλλιών είναι τέλειο και βοηθάει αλλά στην αγορά υπάρχουν ειδικά προϊόντα για τις φορές που αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά.

Πιάνεις συνέχεια τα μαλλιά σου
Η τριβή (όπως και με την πετσέτα) προκαλεί φριζάρισμα και έτσι, όσο τα πιάνεις, τόσο εκείνα θα φριζάρουν. Σταμάτα λοιπόν!

Τρία τόσο μικρά πράγματα μπορεί να κάνουν όλη τη διαφορά και αν τα σταματήσεις, πραγματικά δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ξανά σεσουάρ τουλάχιστον για όσο θα είσαι διακοπές! Σκέψου το!

ΠΗΓΗ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ