Η γαλλική φράντζα που υιοθετούν οι γυναίκες 50+ και φρεσκάρουν την εικόνα τους

990

Η γιουτιούμπερ Monique Parent διατηρεί ένα κομψό ξανθό, σκανδιναβικό λουκ, όμως χρειάζεται μια αλλαγή, μία ανανέωση, η οποία σίγουρα έχει να κάνει αρχικά με το μήκος των μαλλιών της. Έτσι επιλέγει ένα κλασικό, ίσιο καρέ, το οποίο θα της χαρίσει μια σοφιστικέ εικόνα, χωρίς περιττές πινελιές.

Έτσι επιλέγει ένα κλασικό, ίσιο καρέ, το οποίο θα της χαρίσει μια σοφιστικέ εικόνα, χωρίς περιττές πινελιές.

Ένα καθαρό λουκ που μπορεί κάθε γυναίκα να έχει και πάνω σε αυτό να χτίσει το στυλ της, προσθέτοντας εξτένσιον, από ίδιου χρώματος φράντζες, ό,τι πιο safe εάν μία γυναίκα δε θέλει να τυποποιηθεί μέσα σε κούρεμα για πάντα.

«Αποκτήστε φράντζα χωρίς να κουρέψετε τα μαλλιά σας, φράντζες με αφέλειες, πλαϊνές φράντζες ή ειδικές φράντζες κορυφής για αραίωση. Φράντζα ποστίς μαλλιών, φτιαγμένη με υψηλής ποιότητος και θερμικής αντοχής συνθετική τρίχα smarthair με αντοχή σε χτενίσματα με θερμικά εργαλεία έως 180 βαθμών, χωρίς να καταστραφεί.

Αλλάξτε το στυλ σας με αυτή τη φράντζα, δώστε όγκο ή καλύψτε οποιαδήποτε αραίωση στην κορυφή, μπροστά ή στα πλαϊνά μέρη του κεφαλιού σας. Έχει χειροποίητο τελείωμα για να μην ξεχωρίζει από τα μαλλιά σας, μεγάλη πυκνότητα και μακριά πλαϊνά μέρη, εφαρμόζετε με 3 κλιπ ασφαλείας.

Δυνατότητα να κουρευτεί σύμφωνα με το μέτωπο σας ή να χτενισθεί στο πλάϊ, με υψηλής ποιότητος και θερμικής αντοχής συνθετική τρίχα smarthair, που έχει μεγάλη αντοχή σε χτενίσματα με θερμικά εργαλεία, χωρίς να καταστραφεί. Το μαλλί smarthair μπορεί να χτενισθεί με σεσουάρ σε χαμηλή θερμοκρασία ή με ηλεκτρική πρέσα εώς 180-200 βαθμών. Εάν η τρίχα χάσει την αρχική της υφή, μπορεί να χτενισθεί και να ξαναγίνει λεία και απαλή».

Οκέι, καταλάβαμε. Είναι μία σοβαρή λύση.

Δείτε το βίντεο με τα στιλιστικά τερτίπια της Monique:


ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ