19 Tips για να περάσετε ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι

579

Απογειώστε την ερωτική ζωή και τη λίμπιντό σας με 19 tips-φωτιά.

Μπορεί το σεξ για τους άντρες και τις γυναίκες άλλων εποχών να αποτελούσε ένα γρίφο, αλλά σίγουρα δεν ισχύει και για εσάς. Αρκεί να σκεφτείτε σε πόσα άλυτα ερωτήματα έχετε καταφέρει να βρείτε απαντήσεις. Για παράδειγμα, πλέον γνωρίζετε ότι το σημείο G δεν είναι το νέο hot club της πόλης και ότι το Κάμα Σούτρα δεν είναι μία μακρινή και εξωτική πόλη της Ανατολής. Ωστόσο, όπως ισχύει για τα περισσότερα πράγματα, έτσι και στο σεξ υπάρχουν πάντα περιθώρια για (περαιτέρω) βελτίωση. Διαβάστε τα tips που σας προτείνουμε και κάνετε τη σεξουαλική σας ζωή να χτυπήσει… κόκκινο!

Tip #1: Ηχομονωθείτε

Την επόμενη φορά που εσείς και ο σύντροφός σας αποφασίσετε να επιδοθείτε σε ερωτικές περιπτύξεις, δοκιμάστε να φορέσετε ωτοασπίδες. Γιατί; Ενισχύουν τους ήχους το σώματος -και, συγκεκριμένα, της ανάσας σας- την ίδια στιγμή που περιορίζουν την ένταση των ήχων του περιβάλλοντος. Έτσι, επειδή αφήνεστε στις υπόλοιπες αισθήσεις, θα απολαύσετε περισσότερο το σώμα και το άγγιγμα του συντρόφου σας.

Tip #2: Πείτε το με ένα φιλί

Ήρθε η ώρα να επιστρέψετε στα μαθητικά σας χρόνια. Προτείνετε στον ερωτικό παρτενέρ σας να ανταλλάξετε αποκλειστικά και μόνο παθιασμένα φιλιά και ερωτικά αγγίγματα για 10 λεπτά, ακριβώς όπως κάνατε με τον εφηβικό σας έρωτα. Επειδή διατηρείτε τις περιπτύξεις σας υπό έλεγχο, η ερωτική επιθυμία σας θα αγγίξει στα ύψη.

Tip #3: Βάλτε μουσική

Σύμφωνα με ερευνητές του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης, η αγαπημένη σας μουσική ενισχύει την ερωτική διάθεσή καθώς διεγείρει εκείνα τα σημεία στον εγκέφαλο που σας κάνουν να νιώθετε ευφορία.

Tip #4: Ανάψτε τα αίματα

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, ένας καβγάς μπορεί να αποβεί εξαιρετικά εποικοδομητικός για την ερωτική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια των έντονων αντιπαραθέσεων, ο οργανισμός σας διεγείρεται με τον ίδιο τρόπο που αντιδρά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης: αυξάνεται ο καρδιακός ρυθμός, «βαραίνει» η αναπνοή και συσφίγγονται οι μύες. Το έντονο σεξ μετά από ένα καβγά δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι ο οργανισμός απελευθερώνει αυτή την αποθηκευμένη ενέργεια, αλλά και στην αίσθηση πως έχετε κατακτήσει τον «αντίπαλό» σας.

Tip #5: Μην τρέχετε μαραθώνιο

Σε μία πρόσφατη έρευνα διαπιστώθηκε ότι η ιδανική διάρκεια της ερωτικής πράξης κυμαίνεται από 3 έως 13 λεπτά. Μάλιστα, αν λάβετε υπόψη σας το γεγονός ότι η μέση διάρκεια της είναι 7,8 λεπτά, τότε καταλαβαίνετε ότι έχει έρθει η ώρα να σταματήσετε να ανησυχείτε για… τη στιγμή που περνά και χάνεται και να εστιάσετε την προσοχή σας αλλού: για παράδειγμα, στα προκαταρκτικά.

Tip #6: Κάντε το όπως ο γιόγκι

Σε πρόσφατη έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι λάτρεις της γιόγκα λαμβάνουν μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη σεξουαλική πράξη σε σχέση με τα άτομα που δεν κάνουν γιόγκα. Παράλληλα, οι γυναίκες που συμμετείχαν στην παραπάνω έρευνα ανέφεραν βελτίωση της ερωτικής επιθυμίας καθώς και της έντασης και της συχνότητας των οργασμών τους. Κι αν τα παραπάνω επιχειρήματα δεν σας φαίνονται αρκετά, σκεφτείτε πόσο ευεργετική είναι για την σεξουαλική ζωή σας, η ευλυγισία που αποκτά το σώμα σας με τη γιόγκα.

Tip #7: Γράψτε τα όλα Κυριολεκτικά.

Τα sms και τα e-mail αποτελούν το πιο άμεσο και σύγχρονο μέσο αποπλάνησης, αλλά δυστυχώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να πέσουν στην αντίληψη κάποιου τρίτου ατόμου (π.χ. του αφεντικού σας). Ωστόσο, αυτή η πιθανότητα αυξάνει την ερωτική επιθυμία. Μην διστάσετε, λοιπόν, να μοιραστείτε κάθε φαντασίωση σας με το άλλο σας μισό και να κάνετε τα βράδια σας να πάρουν φωτιά. Απλά, φροντίστε να χρησιμοποιείτε το προσωπικό σας κινητό ή έναν κρυφό λογαριασμό mail.

Tip #8: Μπείτε σε πρόγραμμα (άσκησης) Φαίνεται ότι οι υπέρβαροι άντρες εκκρίνουν λιγότερη τεστοστερόνη σε σχέση με εκείνους που διατηρούν το βάρος τους σε φυσιολογικά επίπεδα. Έτσι, όταν χάνουν βάρος, πέρα από την υγεία τους, βελτιώνεται άμεσα και η ερωτική διάθεσή τους. Επιπλέον, η άσκηση φαίνεται ότι φέρνει τα δύο φύλα πιο κοντά, μιας και, σύμφωνα με τους ειδικούς, ο ανδρικός ιδρώτας ενισχύει την παραγωγή ουσιών, οι οποίες με τη σειρά τους, προκαλούν την ερωτική διέγερση στις γυναίκες.

Tip #9: Μιλήστε βρώμικα Δοκιμάστε να τηλεφωνήσετε στον σύντροφό σας ενώ είστε και οι δύο στο σπίτι. Απομονωθείτε σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού και αρχίστε να μιλάτε…βρώμικα. Η λεκτική και μόνο επικοινωνία περιορίζει τις αναστολές σας, σας απελευθερώνει και, έτσι, βοηθά την φαντασία σας να «καλπάσει» ώστε να μοιραστείτε με το έτερον σας ήμισυ ακόμα και τις πιο απόκρυφες φαντασιώσεις και σκέψεις σας.

Tip #10: Κοιτάξτε στον καθρέφτη Μπορεί η γνωστή, ερωτική σκηνή στο «Eyes Wide Shut» να σας φάνηκε «περίεργη», αλλά το να παρατηρείτε εσάς και το σύντροφό σας στον καθρέφτη κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης αυξάνει την ερωτική διέγερση. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται, πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Τορόντο, σύμφωνα με τα οποία φαίνεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι επαφίενται περισσότερο στην όραση τους ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ.

Tip #11: Μείνετε αγκαλιά Αγκαλιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο (ή ζητήστε του να σας αγκαλιάσει) σφιχτά λίγο πριν περάσετε στο… κυρίως πιάτο. Η αγκαλιά αυξάνει την έκκριση οκυτοκίνης, της λεγόμενης ορμόνης της αγάπης, η οποία ενισχύσει την ερωτική επικοινωνία.

Tip #12: Συγχρονιστείτε Μιλώντας για αγκαλιές… κι ενώ είστε με το αντικείμενο του πόθου σας σε αυτή τη στάση (πριν ή κατά τη διάρκεια του σεξ), προσπαθήστε να συγχρονίσετε τις αναπνοές σας προκειμένου να αναπτύξετε την μεταξύ σας οικειότητα. Για να το πετύχετε, αρκεί κάποιος από τους δυο σας να αναλάβει τον αρχηγικό ρόλο και ο άλλος να ακολουθεί το ρυθμό της αναπνοής του.

Tip #13: Παίξτε (με τη) μπάλα Η μπάλα που χρησιμοποιείτε στο μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο δε σας γυμνάζει μόνο εντός γηπέδου. Μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορες στάσεις, χρησιμοποιώντας την και κατά τη διάρκεια του σεξ. Θα συνειδητοποιήσετε ότι πραγματικά υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές αρκεί να βάλετε λίγη φαντασία.

Tip #14: Συν οδοντόβουρτσα και χείρα κίνει Χρησιμοποιήστε μία οδοντόβουρτσα για να «ξυπνήσετε» τις πιο απόκρυφες και ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες: πέραστε την απαλά από τη μέση, τις φτέρνες ή το λαιμό σας. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε πόσο διεγερτική μπορεί να είναι αυτή η αίσθηση στο κορμί σας.

Tip #15: Πέστε στα πόδια του Δοκιμάστε να πιέσετε την καμάρα καθώς και το κέντρο της φτέρνας. Για ποιο λόγο; Τα σημεία αυτά συνδέονται με τα γεννητικά όργανα και μεταφέρουν ενέργεια σε αυτά. Ασκήστε σε αυτά ελαφριές, κυκλικές πιέσεις με τους αντιχείρες σας προκειμένου να απελευθερώσετε την κρυμμένη σεξουαλική ενέργεια του συντρόφου σας. Επιπλέον, αν θέλετε να ενισχύσετε την ερωτική του διέγερση, μπορείτε να χαϊδέψετε τα δάχτυλά των ποδιών του. Παράδοξο; Κι όμως. Τα πόδια συνδέονται άμεσα με τα εγκεφαλικά κέντρα που σχετίζονται με την πρόκληση του αισθήματος της ευχαρίστησης και της απόλαυσης.

Tip #16: Ζήστε ένα δράμα Τα παιχνίδια ρόλων καθώς και η αναπαράσταση ορισμένων φαντασιώσεων -τόσο δικών σας όσο και του συντρόφου σας- θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε την ερωτική ζωή σας.

Tip #17: Ρίξτε το στα επιτραπέζια Το αίσθημα ανταγωνισμού αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα σας με αποτέλεσμα να εντείνει την ερωτική διέγερση.

Tip #18: Ζην επικινδύνως Όλες οι έντονες και extreme δραστηριότητες (π.χ. bungee jumping, αναρρίχηση) ενισχύουν τη σεξουαλική ικανοποίηση καθώς αυξάνουν την παραγωγή ντοπαμίνης, μιας χημικής ουσίας που ενεργοποιεί τα κέντρα του εγκεφάλου που ελέγχουν το αίσθημα της απόλαυσης.

Tip #19: Δώστε άρωμα στην ερωτική ζωής σας Η μυρωδιά της λεβάντας διεγείρει τα εγκεφαλικά κέντρα που σχετίζονται με το αίσθημα της απόλαυσης και της ηδονής. Επιπλέον, Αμερικανική έρευνα επιβεβαιώνει ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι καθώς ο συνδυασμός της λεβάντας με το άρωμα της φρεσκοψημένης κολοκυθόπιτας αυξάνει έως 40% την ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ