Πώς θα περπατάς άνετα με τα ψηλοτάκουνά σου για ώρες

514

Ένα απλό τρικ που θα σε απαλλάξει από τον ενοχλητικό πόνο.

Όσο κομψά, θηλυκά και δυναμικά στα πόδια μας τα ψηλοτάκουνα, άλλο τόσο επίπονα και βασανιστικά μπορούν να γίνουν μετά από ελάχιστες ώρες. Είτε πιέζουν το πόδι δημιουργώντας αυτό το ενοχλητικό πρήξιμο, είτε προκαλούν μια αφόρητη τριβή, σε κάθε περίπτωση η χρήση τους γίνεται τουλάχιστον, δυσβάσταχτη και σε κάνει να μετανιώνεις που φόρεσες γόβες σήμερα.

Η λύση στο αιώνιο αυτό πρόβλημα είναι απλή, εύκολη και πολύ οικονομική: φαρμακευτική ταινία. Κι όμως, η κλασσική λευκή φαρμακευτική ταινία, το leucoplast πιο απλά, μπορεί να σε βοηθήσει να ελαττώσεις τον πόνο στο ελάχιστο!

Πώς λειτουργεί:
Δένεις με ταινία το μέρος εκείνο του ποδιού που εφάπτεται με το παπούτσι και δημιουργείται τριβή. Ωστόσο, για να αποφευχθεί και η έντονη πίεση, μπορείς να δέσεις μαζί το τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο. Μπορεί να σου ακούγεται αλλόκοτο, υπάρχει όμως λογική εξήγηση: υπάρχει ένα νεύρο ανάμεσα σε αυτά τα δύο δάχτυλα, το οποίο προκαλεί πόνο όταν ασκείται πίεση πάνω του, δηλαδή όταν φοράς ψηλοτάκουνα παπούτσια. Δένοντας τα, μειώνεις την πίεση αυτή και άρα, και τον πόνο.

Τώρα που έμαθες αυτό το εύκολο τρικ, μπορείς κι εσύ να κυκλοφορείς από το πρωί έως το βράδυ φορώντας τις αγαπημένες σου γόβες χωρίς φόβο!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ