3 λόγοι που πρέπει να έχεις ένα πολυχρηστικό λάδι στο νεσεσέρ σου

479

Πλέον, όσον αφορά στην περιποίηση του σώματός σου, τα προϊόντα έχουν εξελιχθεί αρκετά καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σου. Είναι εύχρηστα και το καλύτερο είναι ότι κάποια από αυτά είναι πολυχρηστικά, επομένως και πολύ πρακτικά, ειδικά για σένα που έχεις περιορισμένο ελεύθερο χρόνο. Ένα από αυτά τα magic products είναι το ενυδατικό ξηρό λάδι που πολλά brands έχουν συμπεριλάβει στις συλλογές τους.

Τα ξηρά λάδια έχουν ενυδατική φύση και η σύνθεσή τους συχνά δεν σε περιορίζει στη χρήση. Αυτό που εννοώ είναι ότι ένα λαδάκι μπορείς το ίδιο άφοβα να το χρησιμοποιήσεις στο σώμα, στα μαλλιά αλλά και στο πρόσωπο, πάντα με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι ξέρεις καλά την επιδερμίδα σου. Αν κάνεις την αρχή και το δοκιμάσεις, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το εντάξεις στη ρουτίνα σου και μάλιστα άμεσα. Οι λόγοι είναι πολλοί και οι κυριότεροι βρίσκονται παρακάτω.

Είναι ένα προϊόν που θα σε βολέψει σίγουρα στις διακοπές αλλά και τις μέρες που θα απολαμβάνεις την ηλιοθεραπεία σου στη θάλασσα. Η λεπτόρευστη υφή του θα κάνει την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος απαλή, και φυσικά δεν θα αφήσει την ξηρότητα να ξεφλουδίσει το δέρμα σου.

Είναι ιδανικό για τις άκρες των μαλλιών σου, ειδικά μετά τη βουτιά στη θάλασσα που το αλάτι θα έχει σκληρύνει τις τρίχες. Η μόνη περίπτωση που δεν συνίσταται είναι αν έχεις πολύ λιπαρά μαλλιά.

Είναι ιδανικό για να απλώσεις στην επιδερμίδα σου λίγο πριν το ξύρισμα. Θα μαλακώσει τις τρίχες και θα διευκολύνει τη διαδικασία της αποτρίχωσης με το ξυραφάκι.

Μία-δυο σταγόνες από το ξηρό σου λάδι σε μία ποσότητα κρέμα σώματος λίγο πριν τη χρήση, θα την κάνει να απλωθεί αλλά και να απορροφηθεί πιο εύκολα από την επιδερμίδα σου.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ