Το άγγιγμα του ήλιου στο πρόσωπό μας!

713

Υπέροχα τα νέα συνολάκια που θα αξιοποιήσουμε κατά τη διάρκεια των γιορτινών ημερών και όλη τη νέα σεζόν! Πώς θα δώσουμε, όμως, στο δέρμα μας το γοητευτικό άγγιγμα του ήλιου; Οι 6 τρόποι που ακολουθούν χρειάζονται ελάχιστη προσπάθεια, αλλά καταλήγουν σε θαυμάσιο αποτέλεσμα.

1. Χρήση προϊόντων αυτό-μαυρίσματος
Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσουμε το χρώμα του ήλιου είναι να χρησιμοποιήσουμε προϊόντα αυτο-μαυρίσματος (self tan) σταδιακής απελευθέρωσης.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα προσδίδουν έναν ανάλαφρο τόνο μέσα σε 3-4 ώρες, χαρίζοντας φωτεινότητα, ομοιόμορφη λάμψη και χωρίς να συσσωρεύεται το χρώμα τόπους- τόπους. Το αποτέλεσμα δείχνει όσο γίνεται φυσικό, ενώ η έντασή του αυξάνεται σταδιακά.

Συμβουλή: Πριν από οποιοδήποτε προϊόν αυτό-μαυρίσματος, προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας μια απαλή απολέπιση.

2. Ανάλαφρο, λαμπερό μέικ-απ
Επιλέγοντας ένα μέικ-απ νέας γενιάς, με τεχνολογία micro fluid προσφέρουμε στο δέρμα μας τέλεια κάλυψη και μια αδιόρατη δόση ακτινοβολίας, ακριβώς όπως το άγγιγμα του ήλιου!

Τα συγκεκριμένα μέικ-απ έχουν την ιδιότητα να προσδίδουν στην επιδερμίδα ισομερώς, τόσο την ελαιώδη όσο και την υδατική τους φάση, με ανάλαφρες χρωστικές ουσίες που χαρίζουν ένα δροσερό και ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.

Συμβουλή: Απλώνουμε το micro fluid μέικ-απ με το ειδικό πινέλο, ώστε να πετύχουμε τέλεια ανάμειξη των συστατικών του.

3. Μαύρισμα με το σταγονόμετρο!
Στην αγορά κυκλοφορούν προϊόντα αυτό-μαυρίσματος για το πρόσωπο και το σώμα, αντίστοιχα. Για να δώσουμε στην επιδερμίδα μας μια φυσική ηλιοκαμένη όψη μπορούμε λοιπόν, να προσθέσουμε λίγες σταγόνες από ένα τέτοιο προϊόν στην ενυδατική μας κρέμα, στον ορό ή στο face oil που χρησιμοποιούμε για την καθημερινή μας ρουτίνα ομορφιάς, όπως και στο body lotion ή στην κρέμα σώματος.

Συμβουλή: Ρίχνουμε λίγες σταγόνες αυτό-μαυρίσματος στα προϊόντα φροντίδας προσέχοντας να αναμείξουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

4. Ναι, στα bronzer
Σε μια απίστευτη χρωματική γκάμα, οι πούδρες bronzer προσφέρουν το πιο γρήγορο και ασφαλές φιλί του ήλιου! Σε μορφή κόμπακτ ή σε σκόνη δίνουν στο πρόσωπο, στο ντεκολτέ αλλά και σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός μας θέλουμε να αναδείξουμε, όπως για παράδειγμα στην πλάτη, ένα λαμπερό πέπλο ζεστασιάς που μας κάνει να ακτινοβολούμε από υγεία.

Συμβουλή: Δίνουμε προσοχή στους χρωματικούς τόνους, ώστε να μην υπερισχύει η απόχρωση του πορτοκαλί ή οι πολύ σκούροι τόνοι.

5. Και μάγουλο βερίκοκο!
Αντικαθιστώντας το κλασικό ροζ χρώμα στο ρουζ με τους τόνους του βερικοκί ή του ροδάκινου μπορούμε να δώσουμε στο πρόσωπό μας λάμψη υγείας και το πιο φυσικό φλας του ήλιου!

Εκτός από τα μήλα του προσώπου, αγγίζοντας με το πινέλο την άκρη της μύτης, τους κροτάφους και το τελείωμα του πηγουνιού, η επιδερμίδα μας αποπνέει τη ζεστασιά του ήλιου, χωρίς την παραμικρή έκθεση στην επικίνδυνη ακτινοβολία.

Συμβουλή: Για να τονίσουμε το ντεκολτέ μας, δεν έχουμε παρά να περάσουμε με το ίδιο ρουζ σε σχήμα V την περιοχή, εξασφαλίζοντας ηλιοκαμένη όψη στη στιγμή.

6. Σπρέι μαυρίσματος
Τα προϊόντα αυτό-μαυρίσματος κυκλοφορούν και σε μορφή σπρέι, σε μια πιο υδαρή υφή με ενυδατικές βάσεις. Εμπλουτισμένα συνήθως, με βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ, προσφέρουν στο δέρμα ενυδάτωση σε βάθος ενώ παράλληλα χαρίζουν στην επιδερμίδα ένα φυσικό μπρονζέ χρώμα που διαρκεί για λίγες ημέρες.

Αφού ανακινήσουμε καλά το σπρέι, ψεκάζουμε ομοιόμορφα σε καθαρό και στεγνό δέρμα και απολαμβάνουμε το γοητευτικό αποτέλεσμα. Δεν ξεχνάμε να ξεπλύνουμε καλά τα χέρια.

Συμβουλή: Τα σπρέι μαυρίσματος δεν εξασφαλίζουν αντηλιακή προστασία. Όταν θα είμαστε εκτεθειμένες στην ηλιακή ακτινοβολία λοιπόν, χρησιμοποιούμε το κατάλληλο αντηλιακό προϊόν.

Από την Άντζελα Μολφέτα

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ