4 τύποι σουτιέν που βλάπτουν σοβαρά την υγεία μας

693

Σχεδόν το 80% των γυναικών φορούν λάθος νούμερο σουτιέν σύμφωνα με έρευνα του 2008. Αν ανησυχείτε σχετικά με το μέγεθος, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να μάθετε για τη στήριξη και την ασφάλεια που παρέχει ένα σουτιέν. Μπορεί να είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν στήριξη, αλλά μερικά είναι πιο κατάλληλα από άλλα ανάλογα με το μέγεθος του στήθους και το υπόλοιπο ντύσιμο.

Δείτε παρακάτω τη λίστα που ετοιμάσαμε για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή όταν αγοράζετε ένα σουτιέν σύμφωνα πάντα με αυτό που ψάχνετε.

Χωρίς ενίσχυση

Ένα σουτιέν που εφαρμόζει σωστά και έχει καλή στήριξη θα κρατήσει μακριά τους πόνους από τον αυχένα και την πλάτη. Το στήθος σας έχςι κάποιο βάρος, έτσι αν δεν υποστηρίζεται σωστά από έναν καλό στηθόδεσμο, τότε οι μύες του αυχένα και της πλάτης σας θα έχουν επιπλέον δουλειά να κάνουν.

Πολύ σφιχτό

Το σουτιέν σου πρέπει να εφαρμόζει σωστά, αλλιώς μπορεί να αναπτύξεις διάφορες δερματικές αντιδράσεις ή προβλήματα υγείας. Αν ένα σουτιέν είναι πολύ στενό μπορεί να ερεθίσει το δέρμα σας. Προσπαθήστε να το αποφύγετε αυτό. Ορισμένες έρευνες συνδέουν τα στενά σουτιέν με την κακή κυκλοφορία του αίματος -ακόμη και με τον καρκίνο του μαστού.

100% συνθετικό σουτιέν

Οι τοξίνες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των ρούχων παραμένουν σε αυτά για περισσότερο από ό,τι νομίζετε. Δεδομένου ότι το στήθος σας είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα μέρη του σώματος, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά του σουτιέν. Το βαμβάκι μπορεί να είναι λίγο άκαμπτο και να μην ενδείκνυται για καθημερινή χρήση, οπότε ίσως χρειαστεί να το αναμίξετε με συνθετικό ύφασμα για να το προσαρμόσετε στην καθημερινή ρουτίνα σας.

Σουτιέν σιλικόνης

Τα σουτιέν σιλικόνης κολλάνε στο στήθος με τη βοήθεια κόλλας. Αυτά τα χημικά υποτίθεται ότι δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με το δέρμα. Επιπλέον, είναι τόσο σφιχτά που δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει. Το πρόβλημα γίνεται ακόμα χειρότερο αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, καθώς η κόλλα και ο ιδρώτας μπορεί να προκαλέσουν στο δέρμα φαγούρα και δυσάρεστα εξανθήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ