Αυτή η συνήθειά σου στο κρασί, μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητά σου!

624

Λευκό ή κόκκινο κρασί; Το είδος κρασιού που επιλέγεις αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου και αυτό το απέδειξε επίσημα μια έρευνα!
Να σου βάλουμε λοιπόν… λευκό ή κόκκινο κρασί; Το είδος κρασιού που επιλέγεις, σύμφωνα με μια νέα έρευνα αποτυπώνει την προσωπικότητά σου κι αν εσύ πίνεις κόκκινο κρασί έχεις σημαντικές διαφορές με κάποιον που προτιμά το λευκό.

Μια έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε σε 2.000 Αμερικάνους, έδειξε πως υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην προσωπικότητά αναλόγως με το αν προτιμάς λευκό ή κόκκινο κρασί.

Όσοι πίνουν κόκκινοι κρασί είναι πιο πιθανό να είναι εσωστρεφείς, να αγαπούν τα ταξίδια και να ξυπνούν νωρίς το πρωί. Όσοι προτιμούν το λευκό κρασί θεωρούνται περισσότερο εξωστρεφείς και νυχτοπούλια!

Η έρευνα επίσης, έδειξε πως όσοι προτιμούν το λευκό κρασί τείνουν να είναι περισσότερο τελειομανείς, να αγαπούν περισσότερο τις γάτες από τους σκύλους, να ακούν jazz μουσική, είναι πιο περίεργοι και σαρκαστικοί.

Όσοι απολαμβάνουν ένα ποτήρι κόκκινο κρασί αγαπούν τα σκυλιά, είναι fan της punk, αγαπούν την περιπέτεια αλλά και την οργάνωση.

Είναι ενδιαφέρον ότι όσοι επιλέγουν το λευκό κρασί θεωρούν τους εαυτούς τους λάτρεις του συγκεκριμένου ποτού, ωστόσο όταν εξετάστηκε πόσα γνώριζαν για το κρασί, όσοι προτιμούσαν το κόκκινο, απάντησαν πιο σωστά στις ερωτήσεις!

Παράλληλα, όσοι πίνουν κόκκινο κρασί είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν περίπου 40 δολάρια για ένα μπουκάλι, 3 δολάρια παραπάνω από όσους πίνουν λευκό κρασί.

Η μελέτη, η οποία διεξήχθη από τον OnePoll τον Μάιο του 2019, έδειξε συνολικά πως ο μέσος όρος απάντησε ότι πίνει περισσότερα από 4 ποτήρια κρασί την εβδομάδα και το αγαπημένο μέρος για κατανάλωση κρασιού είναι το σπίτι (72%). Αλλά το 62% είπε πως θα πήγαινε για ένα κρασί μετά τη δουλειά, ώστε να μην ανοίξουν και ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί στο σπίτι.

Οικονομία! Εσύ προτιμάς το λευκό ή το κόκκινο κρασί; Σε ποια κατηγορία ανήκεις;

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ