6 ψέματα που λένε οι άντρες για να σε ρίξουν στο κρεβάτι

718

Έχε το νου σου οι άντρες δυστυχώς ή ευτυχώς παρόλο που λένε ότι δεν μπορούν να μας καταλάβουν, μας έχουν ψυχολογήσει πάρα πολύ καλά τουλάχιστον στον τομέα των σχέσεων και προκειμένου να σε ρίξουν ξέρουν πολύ καλά τι θα πουν!

Είμαι Ελεύθερος

Δεν είναι χαζός να σου πει ότι έχει σχέση με άλλη ή ακόμη χειρότερα ότι είναι παντρεμένος. Ξέρει ότι κατά 99% όποια γυναίκα και να το ακούσει αυτό, μάλλον θα εξαφανιστεί. Πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια.

Δεν είναι ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα γι’ αυτό, αλλά καλό θα ήταν να ψαχτείς λίγο πρώτα, μπορεί να βρεις κάτι που θα καταστρέψει οποιαδήποτε αισθήματα έχεις για εκείνον.

Θα μείνει μεταξύ μας

Αυτό ισχύει κυρίως για τις γυναίκες που το αποφασίσουν από τα πρώτα ραντεβού, αλλά έχουν ενδοιασμούς για να μην μαθευτεί.

Σίγουρα για να σε πείσει θα σου υποσχεθεί ότι δεν θα το πει σε κανέναν και ότι θα κρατήσει αυτή τη ρομαντική στιγμή μόνο για εσάς. Μετά όμως θα πάει να το παίξει ιστορία στους φίλους του.

Είσαι η καλύτερη

Οι άντρες ξέρουν ότι οι γυναίκες θέλουν γλυκόλογα και να τους ανεβάζεις το ηθικό. Έτσι θα χρησιμοποιήσει ότι φιλοφρόνηση μπορεί, όπως το κλασικό “Είσαι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει” ή ακόμη θα σου πει και ότι σε αγαπάει.

Όλα αυτά αν βρίσκεστε οπουδήποτε κοντά σε ένα κρεβάτι, απλά μην τα πιστέψεις!

Δεν συνηθίζω να το κάνω αυτό

Αυτό θα στο πει αν προσπαθεί να σε ρίξει από το πρώτο ραντεβού ή κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

Δεν θέλει να νομίζεις ότι είσαι άλλη μια γυναίκα που θα μπει στη λίστα του, άσχετα αν θα πει τα ίδια ακριβώς και στην επόμενη.

Λατρεύω τα παιδιά

Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που ενδιαφέρονται να κάνουν παιδιά και στο λένε. Βέβαια αν σου λέει από τον πρώτο καιρό ότι δεν μπορεί να περιμένει για το πότε θα γίνει πατέρας, σίγουρα κάτι παίζει.

Κανένας άντρας δεν βιάζεται τόσο πολύ να κάνει παιδιά, ακόμη και αν είναι σε μακροχρόνια σχέση, πόσο μάλλον έτσι γρήγορα.

Θέλω μόνο να σε πάρω αγκαλιά

Ποια από εμάς θα μπορούσε να αντισταθεί σε μια τρυφερή αγκαλιά; Ξέρεις όμως ότι η αγκαλιά φέρνει τα φιλιά, τα χάδια και σίγουρα καταλήγεις χωρίς τα ρούχα σου χωρίς καν να το καταλάβεις.

Αν θέλει τόσο πολύ να σε αγκαλιάσει μπορεί να το κάνει και πέρα από το κρεβάτι, άρα κράτα μια καλή απόσταση αν θες να είσαι ήσυχη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ