Η πιο νόστιμη συνταγή για γιουβαρλάκια

433

Υλικά για 6 μερίδες

1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

1 φλιτζανάκι ρύζι γλασέ

1 αυγό

1 μεγάλο κρεμμύδι

1 ματσάκι μαϊντανό

5-6 φύλλα δυόσμο

1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Tρίβετε το κρεμμύδι στον τρίφτη. Ψιλοκόβετε το μαϊντανό και το δυόσμο. Zυμώνετε όλα μαζί τα υλικά και πλάθετε γιουβαρλάκια. Tα βάζετε στην κατσαρόλα με 3 φλιτζάνια καυτό νερό να βράσουν σε σιγανή φωτιά. Σερβίρονται ζεστά ή κρύα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ