Το χαρακτηριστικό που θα κάνει τον σύντροφό σου να μην σε αλλάζει με καμιά

793

Το να κρατήσεις μία σχέση όταν ο χρόνος γίνεται εχθρός σας, δεν είναι εύκολο. Ο έρωτας που πρώτου καιρού φεύγει, το πάθος δεν είναι πια το ίδιο και ο ενθουσιασμός μειώνεται δραματικά. Και όλα αυτά ως φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Και κάπως έτσι, το βασικό ερώτημα είναι ένα: Τι μπορείς να κάνεις για να κρατήσεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου αμείωτο; Και κυρίως, ποιο είναι το στοιχείο εκείνο που θα τον κάνει να μη μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εσένα;

Νέες έρευνες μας δίνουν την απάντηση, η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή που θα δίναμε ως πρώτη μας σκέψη. Όπως αποδεικνύεται, ούτε το τέλειο σεξ (!) δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι ο καλός σου δεν θα έχει μάτια για άλλη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατων αμερικανικών και βρετανικών ερευνών, καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της φλόγας από μεριάς του συντρόφου σου παίζουν οι… επικοινωνιακές σου ικανότητες. Με άλλα λόγια, το να είσαι καλός συνομιλητής. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι θα πρέπει να πάρεις εσύ τη θέση του ανθρώπου που θα ακούει το άλλο σου μισό όταν θέλει να μιλήσει για τα προβλήματα, τα ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τα άγχη του. Να είσαι εκείνη με την οποία μπορεί να συζητήσει για ουσιώδη πράγματα κι αυτή που θα έχει πάντα έναν τρόπο να τον χαλαρώνει και να τον καθησυχάζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 72% όσων συμμετείχαν στην έρευνα, υποστήριξαν ότι οι ουσιώδεις συζητήσεις μπορούν αντισταθμίσουν ακόμα και το μέτριο σεξ!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ