5 ρούχα που κάθε μικροκαμωμένη γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της

855

Τα ακριβά αρώματα, λένε, μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια! Έχοντας αυτό κατά νου πορευόμαστε κάθε φορά που χρειαζόμαστε σκαμνάκι για να φτάσουμε στα ψηλά ράφια της κουζίνας ή που στεκόμαστε μπροστά από τις φίλες μας για να βγάλουμε μια ομαδική φωτογραφία!

Μπορεί λοιπόν η συλλογή με τα παπούτσια σας να διαθέτει περισσότερα ψηλοτάκουνα παρά flats, όμως είστε σίγουρες ότι η ντουλάπα με τα ρούχα σας έχει φτάσει στο ίδιο επίπεδο; Δείτε παρακάτω 5 κομμάτια που ταιριάζουν υπέροχα σε μικροκαμωμένες γυναίκες και θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση κάθε φορά!

Φαρδιές παντελόνες

Μιλώντας για μερικούς πόντους παραπάνω, γιατί να μην συνδυάσετε μια φαρδιά παντελόνα με τις αγαπημένες σας πλατφόρμες; Αυτό το look επιμηκύνει αυτόματα τα πόδια και σας κάνει να φαίνεστε πιο ψηλή. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα: Οι φαρδιές παντελόνες τονίζουν τη μέση για μία πιο slim και σούπερ φωτογενή εμφάνιση!

Φαρδιά τζιν παντελόνια

Τα τζιν πανελόνια που εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα μας είναι ευλογία, γι’ αυτό σας προτείνουμε να βρείτε μια μάρκα που ανταποκρίνεται πλήρως στις δικές σας ανάγκες. Υπάρχουν εταιρείες που διαθέτουν τζιν παντελόνια ειδικά για μικροκαμωμένες γυναίκες. Απλά θυμηθείτε να τα δοκιμάσετε με τα σωστά παπούτσια!

Πανωφόρια που δεν είναι πολύ μακριά ή κοντά

Το πρόβλημα με τα πανωφόρια για τις μικροκαμωμένες είναι ότι συνήθως φτάνουν πολύ χαμηλά στα γόνατα, καθιστώντας απολύτως αδύνατο να συνδυαστούν με ίσια παπούτσια. Θα πρέπει να στοχεύσετε σε πανωφόρια που φτάνουν ακριβώς κάτω από τους γοφούς για να κρατήσετε τα πάντα σε ισορροπία.

Μπλούζες με V λαιμόκοψη

Οι μπλούζες με V λαιμόκοψη ταιριάζουν καλύτερα σε πιο μικροκαμωμένες γυναίκες, καθώς εστιάζουν την προσοχή στον λαιμό και όχι στη μέση σας. Επενδύστε σε μια μπλούζα με ελαφρύ ύφασμα που είναι ευπροσάρμοστο σε διαφορετικές εποχές και περιστάσεις και σε χρώμα ή μοτίβο που δεν θα βαρεθείτε πολύ γρήγορα.

Midi φορέματα

Ένα αέρινο midi φόρεμα θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο άνετες αυτή τη σεζόν σε σύγκριση με ένα αυστηρό mini φόρεμα. Απλά φροντίστε να αφαιρέσετε από το look σας οτιδήποτε φτάνει πολύ κοντά στον αστράγαλο, το οποίο μπορεί να φαίνεται άβολο και άκαμπτο.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ