Πώς να νιώσω πιο σέξι;

583

Όλοι θέλουμε να αισθανόμαστε πιο σέξι. Απλά μερικές μέρες δεν είναι και τόσο εύκολο. Λίγο το στρες, λίγο η καθημερινότητα, μπορεί να ξυπνήσουμε και να νιώθουμε πως η σεξουαλική μας ενέργεια είναι… στα πατώματα. Ευτυχώς, υπάρχουν εύκολοι τρόποι να την τονώσουμε.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, θυμήσου αυτά.

*Κάνε μια μικρή αλλαγή. Στα μαλλιά, στο πώς ντύνεσαι ή βάφεσαι. Μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι. Μην φοβάσαι τον πειραματισμό.
*Ντύσου για εσένα. Τα ρούχα που θα σε δείχνουν σέξι είναι αυτά που θεωρείς εσύ σέξι—όχι αυτά που θα κοιτάξουν τα πιθανά αντικείμενα του πόθου σου.
*Φόρα σέξι εσώρουχα. Ξανά, κανείς δεν χρειάζεται να το ξέρει. Και μόνο η γνώση ότι τα φοράς μπορεί να σε απογειώσει.

*Φλέρταρε απενοχοποιημένα και πολύ. Δεν κάνεις κακό σε κανέναν, και η επιβεβαίωση είναι πολύ καλό πράγμα. Και ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να καταλήξει ένα φλερτ.
*Μια πιθανότητα είναι να ντυθείς πιο συντηρητικά απ’ ό,τι συνήθως. Μερικές φορές, το μυστήριο αυτού που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια είναι πιο σέξι.

*Διάβασε κάτι σέξι. Εδώ σου έχουμε μερικές ωραίες προτάσεις.
*Βγες και χόρεψε. Βγες στο αγαπημένο σου μπαρ, χόρεψε με την αγαπημένη σου μουσική. Οι άνθρωποι που χορεύουν είναι σέξι, ακόμα κι αν δεν χορεύουν καλά.
*Φόρα μόνο μαύρο. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί το μαύρο είναι σέξι, σωστά;

*Μαγείρεψε για κάποιον. Ναι, προτιμότερα για κάποιον που μετά θα κάνετε σεξ, αλλά η αίσθηση φροντίδας που προσφέρει το να μαγειρεύεις για άλλους είναι και από μόνη της κάπως σέξι. Ή εμείς είμαστε περίεργοι, δεν ξέρουμε.
*Γυμνάσου. Απλά και ξεκάθαρα.
*Κάνε στον εαυτό σου δώρο ένα χαλαρωτικό μασάζ.

*Στα προκαταρκτικά, αν μιλάμε για περίπτωση που κάνεις σεξ, απλά δεν νιώθεις και πολύ στα πάνω σου, διπλασίασε τον χρόνο που ασχολείσαι. Θα νιώσεις αμέσως καλύτερα.
*Άναψε μερικά κεριά. Όχι άπειρα, δεν θες να μοιάζει το σκηνικό με παγανιστική τελετή, δυο-τρία είναι καλά.
*Άκου σέξι μουσική στο σπίτι. Ολομόναχος/η. Ό,τι θεωρείς εσύ σέξι είναι καλό, αλλά αν θες κάτι για να ξεκινήσεις, πάρε ένα σιγουράκι.

*Κάνε unfollow όλους τους influencers. Σε κάνουν να νιώθεις χειρότερα με τον εαυτό σου, και τα posts τους είναι λίγο-πολύ ψεύτικα. Οι σέξι άνθρωποι είναι σέξι και χωρίς έξτρα φωτισμούς και φίλτρα.
*Φόρα ένα ωραίο άρωμα…
*…και μετά κοιμήσου μόνο με αυτό.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ