Έρευνα δείχνει τι κάνει μια γυναίκα ποθητή και σέξι

928

Μάτια, χείλη και αυτιά είναι το top 3 στη hot λίστα των γυναικών, που, αν είναι όμορφα, εκτοξεύουν τη λίμπιντό τους, κάνοντάς τις να αισθάνονται απίστευτα ποθητές.
Οι νέες έρευνες, που δημοσιεύθηκαν στην επιθεώρηση Sexologies, έδειξαν ότι αυτά τα χαρακτηριστικά τα προτιμούν από τους αδύνατους μηρούς, το επίπεδο στομάχι και το νούμερο στη ζυγαριά.

Παρόλο που αυτό είναι μάλλον οξύμωρο, αν αναλογιστούμε ότι τα παραπανίσια κιλά μπορεί να κάνουν μια γυναίκα να νιώθει άσχημα για το σώμα της, καταρρακώνοντας το ηθικό της, αν η επιδερμίδα της είναι απαλή, αν μυρίζει όμορφα κι αν το σώμα της λειτουργεί στο σεξ, τότε η σεξουαλική αυτοπεποίθηση «χτυπάει κόκκινο».

Επιπλέον ρόλο – κλειδί παίζει και ο αυνανισμός, καθώς εξοικειώνει τη γυναίκα με τις «προσωπικές», οργανικές της λειτουργίες και την κάνει να νιώθει πιο άνετα, όταν βρεθεί στο κρεβάτι με τον ερωτικό της σύντροφο.

Ωστόσο η ηλικία των γυναικών, η ευτυχία στη σχέση τους και η σεξουαλική ικανοποίηση του συντρόφου τους δεν φαίνεται να επηρεάζουν την σεξουαλική απόλαυση των γυναικών, σύμφωνα με τα νέα ευρήματα.

Τις μελέτες έκανε το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Louvain στο Βέλγιο. Στη μία συμμετείχαν 596 γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 80 ετών και στην άλλη συμμετείχαν 542 γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 79 χρόνων. Και οι μεν και οι δε συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια, που περιελάμβαναν ερωτήσεις για την ερωτική επιθυμία, την διέγερση, την συχνότητα των σεξουαλικών επαφών και τη σεξουαλική ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Όπως διαπιστώθηκε, τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι εκείνα που ενισχύουν τη σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ