Τρόποι για να αναδείξεις το σεξαπίλ σου

973

Το να νιώθει μια γυναίκα σέξυ, δεν έχει να κάνει με την εξωτερική της εμφάνιση, τα κιλά και το ύψος αλλά κυρίως με την αυτοπεποίθηση που έχει και αυτό που εκπέμπει στους γύρω της.

Είναι πολύ σημαντικό να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, να αποδεχτούμε την εμφάνιση μας και όσο είναι εφικτό να κάνουμε ό,τι μπορούμε γι αυτήν, χωρίς βέβαια να υπερβαίνουμε τα όρια.

Αφού, λοιπόν, προσπαθήσουμε για την αποδοχή αυτή, μπορούμε να υιοθετήσουμε μια σειρά από tips που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε το σεξαπίλ μας.

1. Ξεκίνα ένα σπορ/γυμναστήριο

Η άθληση είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις πρώτον για την υγεία σου και δεύτερον για να τονώσεις τη σεξουαλικότητα σου. Βλέποντας το σώμα σου να βελτιώνεται, θα δεις ριζική αλλαγή στη ψυχολογία σου σε θετικό επίπεδο. Αν βαριέσαι το γυμναστήριο, μπορείς να αρχίσεις το τρέξιμο ή ασκήσεις στο σπίτι.

2. Βάλε το μακιγιάζ στη ρουτίνα σου

Μπορεί να είμαστε φαν της φυσικής ομορφιάς αλλά το μακιγιάζ με τις σωστές τεχνικές, όσο όμορφη και να είναι μια γυναίκα, θα αναδείξει σε μεγάλο βαθμό τα καλά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Αν είσαι σε στάδιο που τώρα μαθαίνεις να βάφεσαι, πειραματίσου με τα καλλυντικά. Όλα είναι θέμα εξάσκησης! Βάλε το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν και μαγνήτισε… βλέμματα.

3. Υιοθέτησε διάφορα στυλ ντυσίματος

Δεν χρειάζεται να έχεις πέντε ντουλάπες ρούχα για να δείξεις κομψή και σε καμία περίπτωση δεν λέμε να φορέσεις ό,τι πιο «άσεμνο» υπάρχει για να είσαι πιο… σέξυ.

Μια γυναίκα μπορεί να είναι σέξυ φορώντας ένα τζιν παντελόνι, σακάκι και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες.

Ωστόσο, εμείς σου προτείνουμε να δεις την γκαρνταρόμπα σου, να κάνεις συνδυασμούς με τα ρούχα που ήδη έχεις και θα εκπλαγείς με το πόσα outfits μπορείς να δημιουργήσεις. Η διάθεση σου θα ανέβει και θα δείξεις πιο λαμπερή με τα «καινούργια» σου looks.

4. Υιοθέτησε έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Δεν λέμε απαραίτητα για δίαιτες και γυμναστική αλλά αυτό που είναι σημαντικό να κάνεις για την υγεία σου είναι να αποφεύγεις το αλκόολ, τα πολύ λιπαρά φαγητα, τα junk food και κυρίως τα ξενύχτια που επιβαρύνουν τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική κατάσταση.

Θέλεις να βλέπεις το δέρμα σου όσο πιο ξεκούραστο γίνεται και όλα τα παραπάνω σίγουρα δεν ευνοούν για κάτι τέτοιο.

5. Βάλε τον διαλογισμό στη ζωή σου

O διαλογισμός είναι ο δρόμος για να γνωρίσεις την επιστήμη της επίγνωσης.

Η ομορφιά της εσωτερικής επιστήμης αφορά τη συγκέντρωση του νου σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο (ήχο, αναπνοή), την παρατήρηση των δραστηριοτήτων του νου και την επίγνωση αυτών των δραστηριοτήτων, με αποδοχή χωρίς κριτική.
Μόλις καταλάβεις τα βήματα, βαδίζεις στο δρόμο με το δικό σου, ατομικό τρόπο.
Η διαδικασία του διαλογισμού, λοιπόν, θα σε βοηθήσει να εκκενώσεις τις αρνητικές σκέψεις και να εστιάσεις στα θετικά συναισθήματα τα οποία μπορεί να σε βοηθήσουν να δεις τον εαυτό σου πιο όμορφο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ