Πώς να εφαρμόσεις σωστά το υγρό κραγιόν

504

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο – έτσι θα πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα

Τα τελευταία χρόνια, με τη βοήθεια γνωστών κολοσσών του χώρου της ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένης και της Kylie Jenner, τα υγρά κραγιόν έχουν γίνει η απόλυτη τάση και είναι κάτι που φαίνεται να μην λείπει από σχεδόν κανένα γυναικείο νεσεσέρ. Το καλύτερο στοιχείο σε αυτό το είδος φόρμουλας είναι ότι διαρκεί, ενώ τα συνηθισμένα κραγιόν πρέπει να εφαρμόζονται πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η αλήθεια είναι όμως ότι λόγω της ιδιαίτερης σύστασης του, η εφαρμογή του δε θα έπρεπε να γίνεται όπως με το κανονικό, συνηθισμένο κραγιόν. Πώς μπορείς λοιπόν να το εφαρμόσεις σωστά; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις:

Τι πρέπει να κάνεις πριν εφαρμόσεις το υγρό κραγιόν;

Αυτό εξαρτάται από τη μάρκα και το χρώμα που έχεις επιλέξει, αλλά γενικά τα υγρά κραγιόν είναι πολύ πιο ξηρά σε ό,τι αφορά τη φόρμουλα. Γι ‘αυτό και “κάθονται” τόσο καλά στα χείλη, αλλά αυτό ταυτόχρονα σημαίνει ότι μπορούν να τα στεγνώσουν. Πολλοί τύποι υγρών κραγιόν είναι ματ, πράγμα που σημαίνει ότι αν έχεις ξηρά χείλη, θα είναι πιο εμφανές αυτό. Επομένως, βεβαιώσου ότι πάντα ενυδατώνεις τα χείλη σου πριν εφαρμόσεις το κραγιόν σου.

Πώς πρέπει να το εφαρμόσεις;
Τα υγρά κραγιόν είναι σαν το eyeliner. Επειδή περιέχουν συχνά χρωστικές ουσίες, φαίνεται αρκετά εάν κάνεις κάποιο λάθος. Ο καλύτερος τρόπος είναι να εφαρμόσεις πρώτα το κραγιόν και στη συνέχεια να περάσεις ένα μολύβι χειλιών και να διορθώσεις τις άκρες.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ