Μήπως ο σύζυγός σας φαντασιώνεται άλλες γυναίκες;

507

Είστε παντρεμένη και ευτυχισμένη τα τελευταία δέκα χρόνια. Ο σύζυγος είναι καλός, περιποιητικός, σας αγαπάει, σας στηρίζει και εσείς είστε πάντα εκεί γι’ αυτόν.

Δεν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που ζηλεύουν ωστόσο έχετε καταλάβει ότι ο πολυαγαπημένος σας σύζυγος φαντασιώνεται άλλες γυναίκες για να έρθει σε οργασμό την ώρα του σεξ.

Τι να κάνετε; Πως να αντιδράσετε όταν διαπιστώσετε ότι κάποιες από τις γυναίκες που φαντασιώνεται είναι από τον στενό κοινωνικό σας κύκλο;

Καταρχάς μείνετε ψύχραιμες διότι το 99% των ανδρών μετά από δέκα χρόνια γάμου φαντασιώνεται άλλες γυναίκες.

Το υπόλοιπο 1% που δεν το κάνει είναι απλά…νεκροί!

Αντιδράστε σε αυτό με χαλαρό τρόπο ή παιχνιδιάρικο. Το ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο, όμως καλό θα ήταν να μπείτε και εσείς σε έναν νέο δικό σας ρόλο, πείτε του με έντονο τρόπο να σταματήσει να σας αποκαλεί με άλλο όνομα αν το κάνει, αρπάξτε τον δυνατά την ώρα του σεξ ή δείξτε του με έναν τρόπο ότι και εσείς φαντασιώνεστε κάποιον άλλον.

Η αντίδραση του θα έχει ενδιαφέρον καθώς σίγουρα δεν θέλει να σας «μοιράζεται».

Αντιμετωπίστε την συγκεκριμένη κατάσταση με όση ψυχραιμία σας διακρίνει και να είστε διαλλακτικές. Δεν είναι αιτία χωρισμού αν φαντασιώνεται την Kim Kardashian. Αν τώρα σας αποκαλεί Ντόρα όπως λένε την σέξι μαμά του κολλητού του γιού σας τότε υπάρχει θέμα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ