15 ραντεβού για να μη (σε) βαρεθεί ποτέ

604

Kανένα ραντεβού μαζί της δεν είναι ανάγκη να είναι ίδιο με το προηγούμενο. Δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις; Ιδού δεκαπέντε «εναλλακτικοί» τρόποι για να περάσετε όμορφα, εσύ κι αυτή, όσο καιρό κι αν βρίσκεστε μαζί.

Το ραντεβού για φαγητό στο (πολύ) ακριβό εστιατόριο
Το ραντεβού που αξίζει να φυλάξεις για κάποια σημαντική περίσταση. Για να γιορτάσεις μαζί της την προαγωγή σου, πχ, ή την αγορά του νέου σου σπιτιού ή ακόμη και για να της κάνεις πρόταση γάμου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «κλείσεις» τραπέζι σε ένα εστιατόριο που ξέρεις ότι ειδικεύεται στην αγαπημένη της κουζίνα και ν’ αγοράσεις ένα καλό κρασί για να το πιείτε αγκαλίτσα τα δυο σας αφού γυρίσετε σπίτι (σου).

Κόστος: €€€€

Το ραντεβού για «σάπισμα»
Θέλεις να της προτείνεις κάτι ασυνήθιστο; Στείλε της ένα «πονηρό» μήνυμα όπου θα της προτείνεις να περάσετε ολόκληρο το επόμενο Σαββατοκύριακο μαζί, στο κρεβάτι -ή αλλιώς, 48 ώρες γεμάτες σεξ, φαγητό από το αγαπημένο σας «ντελιβεράδικο» και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές. Ποιος είπε ότι η τεμπελιά είναι θανάσιμο αμάρτημα;

Κόστος: €

 

 

Το ραντεβού χωρίς προορισμό
Κυριολεκτικά. Αν έχεις αυτοκίνητο, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να γεμίσεις το ντεπόζιτο και να αφήσεις το δρόμο να σας παρασύρει σε ένα ταξίδι απρογραμμάτιστο, χωρίς προορισμό αλλά με ένα και μόνο σκοπό: Να περάσετε καλά, χαζολογώντας και κουβεντιάζοντας κατά τη διάρκεια της διαδρομής μέχρι να βρεθείτε σε κάποιο μέρος που θα θελήσετε να σταματήσετε. Θυμήσου: Τα καλύτερα προκύπτουν πάντα εκεί που δεν τα περιμένεις.

Κόστος: €€

Το ραντεβού που θα «κλείσετε» το επόμενο ταξίδι σας
Μήπως τον τελευταίο καιρό σου επαναλαμβάνει συνεχώς πόσο πολύ θα ήθελε να κάνετε κάποια στιγμή ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό; Κι όμως, αυτή η επιθυμία της μπορεί ν’ αποτελέσει μια πρώτης τάξεως αφορμή για ένα «ραντεβού» που θα της μείνει αξέχαστο: Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ, βάλτε δύο ποτηράκια κρασί και κάτι απαλό να παίζει στο στέρεο και προγραμματίστε μαζί το ταξίδι τον ονείρων της (ή, έστω, ό,τι πιο κοντινό σε αυτό, με δεδομένη και την οικονομική στενότητα που παίζει). Μπορεί να σου κοστίσει ακριβά, όμως το σεξ μετά σου εγγυόμαστε ότι θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Κόστος: € (Και μετά: €€€€)

Το ραντεβού για gaming
Ok, μπορεί να σου τη λέει συνεχώς για τις ατελείωτες ώρες που περνάς παίζοντας videogames, από την άλλη όμως μην ξεχνάς ότι κι εσύ την «κράζεις» μονίμως επειδή το μόνο πράγμα που (νομίζεις ότι) την απασχολεί είναι το χρώμα που θα βάψει τα νύχια της και πότε θα βγει για ψώνια με τις κολλητές της.

Ο καλύτερος τρόπος για ν’ αποφύγεις ανάλογες εντάσεις στο μέλλον, είναι να καθίσεις και να τις αποκαλύψεις τα μυστικά του αγαπημένου σου παιχνιδιού, κανονίζοντας ουσιαστικά ένα ραντεβού για «λιώσιμο» μαζί της. Σοβαρά. Ιδανικά δε (και για να μην σκυλοβαρεθεί) μπορείτε να βάλετε μεταξύ σας και κάποιο στοίχημα, το οποίο, εννοείται ότι θα πρέπει να την αφήσεις να το κερδίσει. Μην τα θες κι όλα δικά σου…

Κόστος: €

Το ραντεβού στο οποίο θα νικήσετε μαζί τους φόβους σας
Μήπως φοβάσαι τα ύψη; Μήπως εκείνη βλέπει σκύλο και το βάζει στα πόδια; Όποιοι κι αν είναι οι φόβοι σας, να είσαι απολύτως βέβαιος ότι θα τους αντιμετωπίσετε καλύτερα μαζί. Επιπλέον, κάνοντας παρέα όλα αυτά που σας προξενούν ανατριχίλα, θα έρθετε πιο κοντά. ο ένας στον άλλο.

Κόστος: Εξαρτάται

 

Το ραντεβού – ξενάγηση στον τόπο που μεγάλωσες
Για μια γυναίκα που έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι σε νιώθει πραγματικά κοντά της, μια μεγάλη βόλτα στον τόπο που μεγάλωσες και στον οποίο μπήκαν οι βάσεις για να γίνεις ο άντρας που αγαπάει σήμερα μπορεί να σημαίνει πολύ περισσότερα απ’ όσα φαντάζεσαι. Και μην ξεχνάς: Οι γυναίκες γουστάρουν τις ιστορίες. Ως εκ τούτου, φρόντισε να διανθίσεις την «ξενάγησή» σου με μπόλικες από δαύτες, εξηγώντας της για ποιο λόγο τα σημεία από τα οποία περνάτε σημαίνουν τόσα πολλά για εσένα.

 

Κόστος: €€

Το ραντεβού για να δείτε μαζί live τον αγαπημένο σας μουσικό / μπάντα
Είτε μιλάμε για κάποιο φεστιβάλ, είτε για μια και μόνη συναυλία, το ζητούμενο είναι να περάσετε και οι δύο καλά -ως εκ τούτου, το live στο οποίο σκοπεύεις να πάτε θα πρέπει να είναι ενός καλλιτέχνη που γουστάρετε και οι δυο σας εξίσου. Μην ξεχνάς: Η μουσική φέρνει τις ψυχές -και, κυρίως, τα σώματα- πιο κοντά.

Κόστος: Εξαρτάται

Το ραντεβού – «απόδραση»
Κανόνισε ένα διήμερο περιπέτειας και για τους δυο σας και πάρε μαζί της τα βουνά και τις ραχούλες, έχοντας βάλει, ωστόσο, καλά στο μυαλό σου ότι το μεγαλύτερο μέρος των ημερών αυτών θα τα περάσετε κάνοντας βόλτες στην εξοχή και όχι ξάπλα στο κρεβάτι (ή έστω, εκμεταλλευόμενοι τα facilities του ξενοδοχείου στο οποίο πρόκειται να μείνετε). Μην παραλείψεις μόνο να πάρεις μπόλικες φωτογραφίες (και -γιατί όχι;- κι εκείνη) στο δάσος.

Κόστος: €€

Το ραντεβού για να προσφέρετε εθελοντική εργασία
Διάλεξε έναν «ανώτερο» σκοπό που πιστεύετε και οι δυο σας (όπως για παράδειγμα, η προστασία της άγριας πανίδας, το Δίκαιο Εμπόριο, τα δικαιώματα των παιδιών κ.ο.κ.) και πρότεινέ της να περάσετε ένα απόγευμα προσφέροντας από κοινού εθελοντική εργασία. Θα δεις ότι όχι μόνο θα σε εκτιμήσει λιγάκι παραπάνω αλλά και ότι οι δυο σας θα έρθετε άμεσα πιο κοντά. Αν δεν μας πιστεύεις, θυμήσου (ή δες) πώς «έριξε» ο Matt Dillon την Cameron Diaz στο «Κάτι τρέχει με τη Μαίρη». Έστω κι αν ο χαρακτήρας του, τελικά, όπως αποδείχτηκε δεν εννοούσε και τόσο αυτά που έλεγε…

Κόστος: Εντελώς δωρεάν

Το ραντεβού στο οποίο θα ξαναζήσετε το πρώτο σας ραντεβού
Μήπως θυμάσαι που είχατε πρωτοσυναντηθεί ή – ακόμα καλύτερα – που είχατε δώσει το πρώτο σας ραντεβού; Αν η σχέση σας μετράει ήδη αρκετά χρόνια, δεν υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος για να την κάνεις να νιώσει ξανά όπως τον πρώτο καιρό από το να ξαναζήσετε την πρώτη σας κοινή έξοδο. Το καλύτερο όλων; Τη φορά αυτή δεν είναι ανάγκη να περιμένεις μέχρι το τρίτο ραντεβού για να κάνετε σεξ.

Κόστος: Εξαρτάται

Το ραντεβού στο οποίο θα τη διδάξεις κάτι που γουστάρεις…
Μήπως είσαι καλός στο σκι; Στο scuba diving; Στο μπάσκετ; Όποιο κι αν είναι το κρυφό ταλέντο σου, αφιέρωσε κάποιο ραντεβού σας για να της δείξεις κι, ενδεχομένως, να τη διδάξεις αυτό που σε «γεμίζει» στις ελεύθερες ώρες σου -να είσαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει. Άσε που οι γυναίκες που προσπαθούν να παίξουν μπάσκετ ενώ βασικά δεν έχουν την παραμικρή ιδέα, δείχνουν απίστευτα χαριτωμένες…

Κόστος: Εξαρτάται

 

… και το ραντεβού στο οποίο θα σε διδάξει κι εκείνη κάτι που της αρέσει εξίσου

Ήξερες ότι πολλοί καταξιωμένοι επαγγελματίες αθλητές κάνουν γιόγκα προκειμένου να βελτιώσουν την ελαστικότητά και την ισορροπία τους; Αντίστοιχα, γνώριζες ότι οι μεγαλύτεροι σεφ στον κόσμο σήμερα είναι άντρες;

Πριν βιαστείς να την ειρωνευτείς επειδή σου πρότεινε να την ακολουθήσεις σε κάποιο από τα «εξωσχολικά» ενδιαφέροντά της (για παράδειγμα, στο μάθημα της γιόγκα ή στα μαθήματα μαγειρικής που παρακολουθεί τον τελευταίο καιρό), θυμήσου: α) Πλην εξαιρέσεων, δεν υπάρχουν πλέον αμιγώς «αντρικές» και γυναικείες δραστηριότητες. β) Ακόμα και το πιο βαρετό πράγμα στον κόσμο αποκτά άλλο ενδιαφέρον όταν σε αυτό εμπλέκονται στητοί γυναικείοι κ#λοι και κολάν.

Κόστος: €

Το ραντεβού για ν’ απολαύσετε μαζί το ηλιοβασίλεμα
Τώρα που πλησιάζει το καλοκαιράκι, ο καιρός έχει ανοίξει για τα καλά και οι ημέρες μεγαλώνουν, μια «κλασσική» όσο και δοκιμασμένη λύση είναι να πάρεις την «καλή» σου και να πάτε ν’ απολαύσετε κάπου οι δυο σας το ηλιοβασίλεμα. Διάλεξε σημείο με καλή θέα, λοιπόν, πάρε μαζί σου ένα μπουκάλι κρασί και δείτε αγκαλιά το (υπερ)θέαμα καθώς η ημέρα παραχωρεί αργά τη θέση της στη νύχτα. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;

Κόστος: €

Το ραντεβού που θα βγείτε για να τα πιείτε μέχρι τελικής πτώσης
Γιατί πολύ απλά, μερικές φορές δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το «βρώμικο», απενοχοποιημένο σεξ που μπορείς να κάνεις μόνο ενώ βρίσκεσαι υπό την επήρεια αλκοόλ. Μην ξεχάσετε μόνο να πίνετε μπόλικο νερό ενώ κατεβάζετε τα ποτάκια σας για ν’ αποφύγετε κάπως το hangover της επομένης.

Κόστος: €€

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ