Αγνοήστε αυτούς που σας αγνοούν

539

Λένε ότι όσο πιο πολύ μας αγνοεί κάποιος, τόσο πιο πολύ μας ενδιαφέρει. Ίσως είναι επειδή μας αρέσει το παιχνίδι του «μπρος και πίσω» ή μας αρέσει να παίζουμε τη γάτα με το ποντίκι. Σε κάθε περίπτωση αυτό διευκολύνει την προσκόλληση σε κάποιο άτομο που δεν αξίζει την προσοχή μας.

Μερικές φορές είμαστε τόσο τυφλοί που δεν βλέπουμε ότι οι άλλοι μας χειρίζονται και μας εκμεταλλεύονται για δικό τους όφελος. Μην προσκολλάστε σε αυτό το είδος ατόμου. Σας αξίζει κάτι καλύτερο.

Τείνουμε να αναπτύσσουμε προσκόλληση σε κάποιο άτομο που το μόνο που κάνει είναι να εξαφανίζεται. Δεν δίνει κανένα σήμα ζωής και δεν ενδιαφέρεται για μας. Όταν εμφανίζεται ξανά, αισθανόμαστε ανακούφιση και ο δεσμός γίνεται πιο δυνατός.

Προσοχή! Ανοίξτε τα μάτια σας. Μπορεί να έχετε να κάνετε με ένα συναισθηματικά χειριστικό άτομο.

Σταματήστε να ξεγελιέστε

Αναβάλλει το ραντεβού του μαζί σας για να δει τους φίλους του ή για να κάνει άλλα σχέδια για πράγματα που επιθυμεί περισσότερο; Δεν του αρέσετε όσο νομίζετε (ή όσο θα θέλατε).

Όταν κάποιος μας αρέσει, αρχίζουμε να ξεγελιόμαστε. Ξαφνικά αρχίζουμε να ερμηνεύουμε σημάδια που μας λένε ότι αγαπιόμαστε και ότι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον και έτσι ξεκινάει η προσκόλληση. Αυτό θρέφει την πεποίθησή μας ότι αρέσουμε στο άτομο που μας έλκει, ότι το άτομο αυτό νοιάζεται για μας και ότι θέλει να έχει σχέση μαζί μας, παρά το γεγονός ότι μας αγνοεί.

Μην πέσετε στην παγίδα.

Θυμηθείτε: πρόκειται για αυτό που θέλετε να δείτε εσείς. Εξάλλου, γιατί δεν προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία; Επικοινωνεί μαζί σας μόνο όταν το θέλει και, όταν δεν θέλει, δεν δίνει κανένα σήμα ζωής. Αυτό δείχνει ότι σας χρησιμοποιεί.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ