Θέλεις οικονομική βάπτιση για το αγγελούδι σου; Ιδού κάποιες ιδέες

931

Σίγουρα η βάπτιση του παιδιού μας θέλουμε να γίνει όπως την έχουμε ονειρευτεί… επειδή όμως οι εποχές είναι «δύσκολες» για έξοδα, σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε μερικά tips έξυπνα, όμορφα και οικονομικά για τον στολισμό της βάπτισης και όχι μόνο

– Προσκλητήρια: Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ένα καρό λεφτά για απλό χαρτόνι και τύπωμα αφού μπορείτε να τα φτιάξετε μόνες σας! Προμηθευτείτε πολύχρωμα χαρτόνια. Τυπώστε το κάλεσμα, αγοράστε κορδέλες και διακοσμητικά και απλά επιστρατεύστε την φαντασία σας!

– Βιβλίο ευχών: Αυτό που σίγουρα αξίζει τον κόπο να σας μείνει από την βάπτιση είναι το βιβλίο ευχών, όπου φίλοι και συγγενείς θα γράψουν όμορφες ευχούλες για το μωράκι σας! Στο εμπόριο θα βρείτε πολλών ειδών άλμπουμ με απλό λευκό χαρτί και σκληρό εξώφυλλο. «Ντύστε» το με όμορφο βελουτέ χαρτί ή τούλι και κορδέλες και είναι έτοιμο!

– Γλυκά και κεράσματα: Αυτό κι είναι εύκολο… μπορείτε να ξεκινήσετε από απλά μπισκότα για παιδιά, τα οποία θα γλασάρετε και θα στολίσετε με χρώμα ζαχαροπλαστικής. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε πολύχρωμα pop cake, muffins ή ατομικά κεκάκια τα οποία απλά θα διακοσμήσετε με χρωματιστό γλάσο! Δώστε χάρτινα χρωματιστά χωνάκια στους μικρούς καλεσμένους και αφήστε τους να διαλέξουν!

– Μπομπονιέρες: To πιο όμορφο και πιο γλυκό δώρο είναι να γεμίσετε βαζάκια ή απλά κουτάκια (θα βρείτε δεκάδες σχέδια στο εμπόριο) με διάφορα ζαχαρωτά ή κουφέτα ή ακόμη και απλά μικρά καραμελάκια!

Κορίτσια, μην αγχώνεστε… επιστρατεύστε το δημιουργικό σας πνεύμα, φτιάξτε σωστά το πρόγραμμα σας, προμηθευτείτε όλα σας τα υλικά, ζητήστε τη βοήθεια φίλων και ξεκινήστε… οργανώστε μόνες σας τη βάπτιση και θα είναι πραγματικά… παραμυθένια και όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ