Τρεις αλήθειες για τους άνδρες που δεν πρέπει να ξεχνάς!

726

Υπάρχουν τρεις θεμελιώδεις αλήθειες για τους άνδρες που θα σας λύσουν πολλές απορίες για τα… περίεργα αυτά όντα!

Γιατί δεν κάνουν ποτέ την πρώτη κίνηση;

Κι αν όχι ποτέ, πλέον πολύ σπάνια. Σε άλλες εποχές, το αγόρι που ήθελε το κορίτσι, το άρπαζε και του έδινε φιλιά γεμάτα πάθος. Πλέον οι άντρες φοβούνται. Φοβούνται την αντίδραση, φοβούνται πώς θα εκλάβεις την κίνηση και ότι σίγουρα θα την παρεξηγήσεις. Και ξέρεις, πλέον η παρενόχληση από το πάθος απέχει λίγα μόλις χιλιοστά. Από την άλλη, δε νομίζω ότι κάποια γυναίκα, εφόσον θέλει έναν άντρα, θα αντιδράσει άσχημα όταν εκείνος πάρει πρωτοβουλία. Ωστόσο στην προκειμένη δεν μετράει η δική μου γνώμη αλλά η δική τους. Και η δική τους είναι ότι φοβούνται μήπως ξεπεράσουν τα όρια.

Γιατί χάνουν το ενδιαφέρον τους όταν… τους δείξεις ενδιαφέρον;

Οι άντρες είναι κυνηγοί. Όσο κι αν αυτό ακριβώς από πάνω αναιρείται, από αρχαιοτάτων χρόνων ξέρουν ότι αν θέλουν μία γυναίκα θα πρέπει να διεκδικήσουν. Από τη στιγμή λοιπόν που εσύ πέσεις στον έρωτά του, εκείνος βάζει πλώρη για νέες προκλήσεις. Προσοχή όμως: Αυτό το κάνουν μόνο οι άντρες που είναι ανασφαλείς. Οι άντρες που ξέρουν τι θέλουν και τι τους γίνεται, όταν τελικά κατακτήσουν τη γυναίκα που διεκδικούν, βρίσκουν το λιμάνι τους και απλά ζουν τον έρωτά τους! Ε ναι.

Ναι κάνουν σεξ για να τονώσουν τον «Εγώ» τους

Όχι με την καλή τους, αλλά με την οποιαδήποτε. Όσο τα χρόνια περνούν, οι φρίκες των αντρών αυξάνονται. Το αν όντως μετράνε ή όχι, σε σχέση πάντα με τις γυναίκες, έχει να κάνει και με τη σεξουαλική τους δραστηριότητα. Όσο περισσότερες σεξουαλικοί σύντροφοι, τόσο το καλύτερο. Περίεργο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ