Θέλεις να βάλεις γκολ σε φιλικό; Εδώ είσαι μέσα

184

Θέλεις να βάλεις γκολ σε φιλικό; Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε «έλα μωρέ, με το παιδί είμαστε φίλοι και που και που το κάνουμε» ή «με τον… δεν πιάνεται το κρεβάτι γιατί είμαστε πάνω απ’ όλα φίλοι»

Εκείνος τη ζωή του κι εγώ τη δική μου». Κι αναρωτιόμαστε: Υπάρχει «φιλικό» koko;

Ποιοι θέλουν από το ταίρι τους μόνο κρεβάτι; Οι περισσότεροι άνδρες. Όσοι δεν θέλουν δεσμεύσεις, δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν κάποιους κανόνες που θα τους βγάλουν από την δύσκολη θέση, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Όσοι θέλουν να ικανοποιούν τις ερωτικές τους επιθυμίες και το μόνο που επιθυμούν από τον σύντροφο τους είναι να είναι φίλοι αλλά να το κάνουν, θα πρέπει να έχουν απέναντι τους ξεκάθαρη συμπεριφορά.

Μία στις τέσσερις γυναίκες και ένας στους τρεις άνδρες επιθυμούν μία «ερωτικού περιεχομένου φιλία», δηλαδή να το κάνουν αλλά να είναι μόνο φίλοι.

Τα άτομα αυτά, από τη μια δεν θέλουν να χάσουν την ελευθερία τους , αλλά από την άλλη προτιμούν να το κάνουν με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά.

Θέλεις να βάλεις γκολ σε φιλικό; Εδώ είσαι μέσα

Έξι χρυσοί κανόνες για να to κάνετε και να είστε μόνο φίλοι. Τίποτα παραπάνω…

1. Διαφάνεια
Ξεκαθαρίστε στο έτερον ήμισυ ότι το μόνο που θέλετε είναι koko. Ενδεχομένως, προτού εξερευνήσει καλά ο ένας το σώμα του άλλου .

2. Εξισορροπήστε τους κινδύνους
Εκτιμήστε την κατάσταση προτού γνωρίσετε καλύτερα τον /την φίλη σας. Αν, για παράδειγμα, ο ερωτικός σύντροφος περνάει μία δύσκολη φάση της ζωής του , καλύτερα να μην παραβιάσετε την απόσταση που σας χωρίζει … Ή επίσης όταν η φίλη σας ανυπομονεί να γίνει μάνα, δεν είναι σωστό να της κλέβετε πολύτιμο χρόνο αφού το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η ερωτική απόλαυση κι όχι να αποκτήσετε απογόνους.

3. Θυμηθείτε ότι στόχος σας είναι η ερωτική διασκέδαση
Κάντε σαφές ότι δεν έχετε καμία υποχρέωση απέναντί της. Ούτε να πηγαίνετε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις ως ζευγάρι ούτε τίποτε άλλο.

4. Πάρτε προφυλάξεις
Μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη χαλάει την μαγεία της “φιλίας με benefits”.

5.Πάνω απ’ όλα διακριτικότητα
Δεν είναι ωραίο να λέμε δεξιά κι αριστερά ότι το κάνουμε με τον φίλο μας. Εκθέτουμε τον εαυτό μας αλλά και εκείνον.

6. Ο συνδυασμός φιλίας – κρεβατιού είναι δύσκολος…
Αν δεν μπορείτε να τα συνδυάσετε και θα πρέπει να επιλέξετε, προτιμήστε τη φιλία. Το koko μπορείτε να το βρείτε πιο εύκολα από έναν φίλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ