Ποια λάθη κάνετε και αδυνατείτε να σταυρώσετε άνδρα

651

Συχνά οι γυναίκες κάνουμε λάθη στη συμπεριφορά και στην επικοινωνία και αδυνατούμε να σταυρώσουμε άντρα. Κι όμως μπορούμε να τα διορθώσουμε, αρκεί να τα εντοπίσουμε.

Κοιτάζεις πάντα τον ίδιο τύπο άντρα: Μα συγγνώμη, είναι δυνατόν από την εποχή που ήσουν έφηβη, να συναναστρέφεσαι, και κατ` επέκταση να πέφτεις στα πατώματα, για το ίδιο στιλ άντρα;  Δοκίμασε να βγεις και με άλλους τύπους ανδρών.  Γενικά δίνε ευκαιρίες.

Βγαίνεις πάντα με πολλές: Δοκίμασε να βγεις καμιά φορά με ένα μόνο άτομο, άντε δύο. Είναι πολύ πιο εύκολο για έναν άντρα να πλησιάσει δύο κοπέλες που πίνουν ποτό παρά μία… ομάδα ποδοσφαίρου. Μη νομίζεις, οι άντρες γενικά είναι πιο ντροπαλοί από όσο πιστεύεις, κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει το γεγονός ότι τόσες γυναίκες τον κοιτάζουν από πάνω μέχρι κάτω.

Αφήνεις τα πάντα στην τύχη: Mπορεί να πιστεύεις ότι αξίζεις να έχεις σχέση, και ότι είσαι τόσο τέλεια που κανονικά οι άντρες θα έπρεπε να σε θεωρούν κελεπούρι και να σε κυνηγούν! Αλλά μάλλον αυτό είναι και το μεγάλο σου λάθος. Μπορεί εσύ να νιώθεις ότι η στιγμή που θα γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου έχει έρθει, αλλά αν δεν το κυνηγήσεις λιγάκι, δε νομίζουμε ότι θα συναντηθούν ποτέ οι δρόμοι σας. Ούτε καν τα βλέμματά σας.

Και κάτι μπερδεύεις με την ηλικία: Μπορεί να μην έχεις κλείσει καν τα 30, αλλά δεν υπάρχει λόγος να πιστεύεις ότι είσαι μικρό κοριτσάκι. Δεν εννοούμε ότι σε πήραν τα χρόνια και θα πρέπει να σου κάνουν προξενιό για να παντρευτείς, αλλά μη θεωρείς τη δεκαετία των 20, ως μία χαλαρή εποχή όπου μπορείς και πρέπει να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερο σεξ. Μπορείς! Και να κάνεις. Αλλά σε περίπτωση που προκύψει και κάτι πιο σοβαρό, δεν υπάρχει λόγος να το διώξεις μακριά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ